Krokodil, cápa, tarantula meg valami másik nehezen beazonosítható pók, mindenféle bogár (amit DK Ázsiában ropogósra sütnek és isteni szószokkal lehet mártogatni, furán néz ki, de mennyei ropogtatnivaló!).
2022. jún. 4. 09:14
13/27 anonim válasza:
vízidisznó (capybara) :(
2022. jún. 4. 10:22
14/27 anonim válasza:
Cápa
Békacomb
Mindenféle tengeri herkentyű
Minden ízlett. Nagyon szeretem a hagyományos magyar ételektől eltérő ételeket.
2022. jún. 4. 11:05
15/27 anonim válasza:
Capa, balna, krokodil, strucc, csiga, sult tengerimalac, grillezett osztiga, pici angolnaszeru halacskak savanyusagkent, meg amit #12 irt, a ropogos azsiai bogarak, olyan mint a chips, nem birod abbahagyni.
2022. jún. 4. 11:18
16/27 anonim válasza:
Skorpió, bebabozodott hernyó
2022. jún. 4. 11:22
17/27 anonim válasza:
Egyeseknek hogy van gusztusa rovarokat enni. Ha fizetnének sem, nem hogy még én adjak ki pénzt rá. Még a csiga is undi számomra.
A kérdésre is válaszolok: vadhúst már ettem, mennyei volt (talán vaddisznó, vagy őz volt). Mást nem, kenguru, béka, cápahús se vonz, de max. talán ezeket kóstolnám meg, ha nagyon erőltetnék, vagy nagyon éhes lennék.
2022. jún. 4. 13:56
18/27 anonim válasza:
17, Ha így haladunk a népesedéssel, 1-2 évtized, és a rovarevés nem választás kérdése lesz. Egyébként én is kóstoltam már pár éve, rendeltünk az e-bayről valami pirított rovart(talán szöcskét), nem volt rossz, mintha valami pirított magvakat ennél.
2022. jún. 4. 17:50
19/27 anonim válasza:
Húsra nézve nem sok egzotikus
Inkább a belső szervek amiket egzotikusnak neveznék és ettem.. Malac here, nyelv tudő, vese marha nyelv, tőgy, kakas taréj, minden házi állat vére hasonlók :)
2022. jún. 4. 23:48
20/27 anonim válasza:
Polip. Salataban és grillezve is. De nem lett a kedvencem. A barbeque oldalast semmi sem győzte le eddig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!