Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legszokatlanab...

Mi volt eddig a legszokatlanabb állat aminek a húsát fogyasztottad?

Figyelt kérdés

En még nem ettem semmi szokatlant de elmeletileg minden allat husa fogyaszthato, akar egy verebet is meg lehetne sutni.

Amerikaban vannak akik a mokust is megeszik vagy pl a hiúzt is lelövik es megsütik a húsát.

2022. jún. 4. 02:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Strucc és gazella.
2022. jún. 4. 09:13
 12/27 anonim ***** válasza:
63%
Krokodil, cápa, tarantula meg valami másik nehezen beazonosítható pók, mindenféle bogár (amit DK Ázsiában ropogósra sütnek és isteni szószokkal lehet mártogatni, furán néz ki, de mennyei ropogtatnivaló!).
2022. jún. 4. 09:14
 13/27 anonim válasza:
36%
vízidisznó (capybara) :(
2022. jún. 4. 10:22
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

Cápa

Békacomb

Mindenféle tengeri herkentyű

Minden ízlett. Nagyon szeretem a hagyományos magyar ételektől eltérő ételeket.

2022. jún. 4. 11:05
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Capa, balna, krokodil, strucc, csiga, sult tengerimalac, grillezett osztiga, pici angolnaszeru halacskak savanyusagkent, meg amit #12 irt, a ropogos azsiai bogarak, olyan mint a chips, nem birod abbahagyni.
2022. jún. 4. 11:18
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Skorpió, bebabozodott hernyó
2022. jún. 4. 11:22
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

Egyeseknek hogy van gusztusa rovarokat enni. Ha fizetnének sem, nem hogy még én adjak ki pénzt rá. Még a csiga is undi számomra.

A kérdésre is válaszolok: vadhúst már ettem, mennyei volt (talán vaddisznó, vagy őz volt). Mást nem, kenguru, béka, cápahús se vonz, de max. talán ezeket kóstolnám meg, ha nagyon erőltetnék, vagy nagyon éhes lennék.

2022. jún. 4. 13:56
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
17, Ha így haladunk a népesedéssel, 1-2 évtized, és a rovarevés nem választás kérdése lesz. Egyébként én is kóstoltam már pár éve, rendeltünk az e-bayről valami pirított rovart(talán szöcskét), nem volt rossz, mintha valami pirított magvakat ennél.
2022. jún. 4. 17:50
 19/27 anonim válasza:
73%

Húsra nézve nem sok egzotikus

Inkább a belső szervek amiket egzotikusnak neveznék és ettem.. Malac here, nyelv tudő, vese marha nyelv, tőgy, kakas taréj, minden házi állat vére hasonlók :)

2022. jún. 4. 23:48
 20/27 anonim ***** válasza:
64%
Polip. Salataban és grillezve is. De nem lett a kedvencem. A barbeque oldalast semmi sem győzte le eddig.
2022. jún. 5. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!