Csak velem fordult elő, hogy az OXO termékeket azért nem tudta megkóstolni, mert a személyek, akikkel reklámozzák őket, nem szimpatikusak?
#20:50-es:
Akkor nem csak én érzek így egy termék reklámarcaival kapcsolatban. Érdekes, hogy ezeket az embereket éppen azért szerződtették, hogy meggyőzzék a vásárlókat, ám egyesekből éppen az ellenkező hatást váltják ki.
Fogalmam sincs kik reklámozzák. Talán rémlik hogy a Dancsó csinált valami videót még ezer éve az akkori arcokról, már azokat sem ismertem, pedig nem vagyok még 30, de nyilván ilyen tini influencereket nem követek.
Gondolom a tinik a megcélzott korosztály, és gondolom az ő köreikben népszerűek az Oxo reklámarcai. Ha az ember hírességekkel reklámozik, annak mindig megvan az a rizikója, hogy akinek nem szimpi az adott híresség, az nem veszi meg. De nyilván kiszámolták ezt szépen a cégnél, hogy annyial több emberhez jut így el hogy egyáltalán létezik ez a márka, hogy bőven megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!