Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak velem fordult elő, hogy...

Csak velem fordult elő, hogy az OXO termékeket azért nem tudta megkóstolni, mert a személyek, akikkel reklámozzák őket, nem szimpatikusak?

Figyelt kérdés
Már többször sétáltam el a pult mellett, akár most is vehetnék, de egyszerűen olyan irritáló személyekkel reklámozzák, hogy inkább nem veszek, mondván, hogy ez az ő italuk.
2022. okt. 12. 16:33
 1/9 anonim válasza:
77%
Pl, kikkel??
2022. okt. 12. 16:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Nézz utána. Neveket nem mondanék, nem akarom őket reklámozni. Tudod, a negatív reklám is reklám.
2022. okt. 12. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Ránéztem az oldalukra, de ezek a nevek meg arcok nekem semmit nem mondanak, kellene?
2022. okt. 12. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem kell, de ettől még elég ismertek, főleg a fiataloknál. Rendesen pörög a közösségi médiájuk, és én nem igazán bírom a munkásságukat.
2022. okt. 12. 16:53
 5/9 anonim válasza:
28%
A kérdezőnek egy olyan gondolata tamadt, hogy vmit kerdeznie kell xddd
2022. okt. 12. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Én régebben a Márka üdítőkkel voltam így, hogy nem vásároltam belőlük, mert annyira taszított a reklámarcuk
2022. okt. 12. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:

#20:50-es:

Akkor nem csak én érzek így egy termék reklámarcaival kapcsolatban. Érdekes, hogy ezeket az embereket éppen azért szerződtették, hogy meggyőzzék a vásárlókat, ám egyesekből éppen az ellenkező hatást váltják ki.

2022. okt. 12. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Fogalmam sincs kik reklámozzák. Talán rémlik hogy a Dancsó csinált valami videót még ezer éve az akkori arcokról, már azokat sem ismertem, pedig nem vagyok még 30, de nyilván ilyen tini influencereket nem követek.

Gondolom a tinik a megcélzott korosztály, és gondolom az ő köreikben népszerűek az Oxo reklámarcai. Ha az ember hírességekkel reklámozik, annak mindig megvan az a rizikója, hogy akinek nem szimpi az adott híresség, az nem veszi meg. De nyilván kiszámolták ezt szépen a cégnél, hogy annyial több emberhez jut így el hogy egyáltalán létezik ez a márka, hogy bőven megéri.

2022. okt. 13. 00:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont az Oxo termékekkel nem, bár nem is próbáltam eddig. Viszont más termékeknél előfordult már, hogy ilyen ok miatt nem vettem meg, mert nem megfelelő személlyel reklámozták. Belegondoltam, hogy az adott személynek mennyit fizetnek a reklámozásért és hogyha megveszem, akkor végülis olyan, mintha én is fizetnék neki... Általában celebek, olyan influencerek zavarnak, akik nem tettek le semmit az asztalra.
2022. okt. 15. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!