Másnak sem szimpatikus egy étterem, ha nagyon nagy az étlapja?
Mondjuk 50 féle pizza van rajta.
Szerinetek szükséges ennyi?
Illetve hamburgerekből pl van 10 és 1-1 dolog közte a különbség.
Nem elavult ez?
Miért lenne elavult? Ez soha nem jutna eszembe ilyen összefüggésben.
Másrészt ha a megrendelök kihasználják a lehetöséget, akkor igen, szükséges ennyi.
Ha valaki egy-két összetevöt nem szeret vagy netán allergiás rá, annak nagy elöny, ha nem csak egy vagy max. két étel közül tudn választani.
De egyébként sem értem, ez neked miért probléma?
A pizzánál szerintem nem olyan nagy gond, mert a sokféle feltét lehet készenlétben.
Én inkább azt tartom aggályosnak, mikor harmincféle "frissensült" hús van, báránytól a marháig, panírozottól a mittoménmilyenig...
Az ilyenek tuti mélyhűtőből elővett félkész termékek - köze nincs a frissen sülthöz.
Tehát tulajdonképpen nem az étlap méretével ("nagy"), hanem a széles körű, terjedelmes választékkal van bajod?!
Hát, a te bajod. A pizza meg a hamburger tipikusan olyan étel, aminél 1-2 összetevő/feltét változtatásával eléggé eltérő eredményeket tudsz elérni. Ráadásul ezek apró, könnyen kivitelezhető változtatások.
Nekem inkább azzal van problémám, ha valahol kismillió főétel van, mert ott tuti nagy tartalékok vannak a fagyasztóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!