Mi történik az éttermi ételmaradékkal?
Már nem lehet moslékként feletetni a malacokkal.Igaz ezt nem ellenőrzi senki.
Csak állatmenhellyel vagy vadászati társasággal kötött szerződéssel,ők vihetik el.
Ja, #4 nem is értem, hogy ez nem fordult meg a kérdező fejében?
Simán elcsomagoltatom. Nem szégyen, sőt fel is vannak rá készülve, hiszen van csomagolóanyaguk erre az esetre, sőt sok esetben a pincér meg is kérdezi.
4-es 5-ös megelőzött.
Ha csak nem akarsz részeg milliomosnak tűnni, csomagoltasd be!
Más:
Ismerős mesélte, hogy ők simán hazaviszik a kutyáknak.
Lehet, hogy sós, meg fűszeres, de csóri kutyák mégis jobban vannak táplálva, mint sok szegény, kenyér- és krumplihéjon tartott nyomorult.
"Lehet, hogy sós, meg fűszeres, de csóri kutyák mégis jobban vannak táplálva, mint sok szegény, kenyér- és krumplihéjon tartott nyomorult."
Hát ez egy jó hülye gondolkodásmód. Mintha azt mondanád, hogy az éhezők még egy másik ember hányását is megennék, ezért az jobb, mint a semmi.
Taccsra vágja a kutyát hosszabb távon a folyamatos fűszeres maradék és lehet vele soktízezrekért az állatorvoshoz járni.
Még az a szerencse, hogy az egyébként éheztetett, silányul táplált, híg levesmaradékon, (benne kenyérhéj) tartott kutyák olyan roppant egészségesen vannak tartva! És főleg az a jellemzőjük, hogy állatorvoshoz viszik őket!
Biztos, hogy a napi nem is tudom hány sült csirkecomb, amibe csak bele van harapva, vagy maradék rántott hú, pörkölt, "ártalmas" az ilyen szerencsétlennek és jobb lenne, ha nem kapná!
Értelmezd már mit írtam és ne kötözködj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!