Rendszeresen LIDL-ben vásárlók, ti is tapasztaltok hiányokat az üzletekben?
Bajai Lidl-be járok. Drasztikus hiányt nem tapasztaltam. Általában kevesebb liszt és cukor van, de van...
Múltkor olajból nem volt 1 literes, csak 2 literes.
Amit viszont észrevettem, hogy a nylon zacskókból és kukászsákokból kevesebb választék van.
Köszi szépen a válaszokat!
Nem célom a hangulatkeltés, csupán kíváncsi vagyok, ki hol mit tapasztal. Jó látni, hogy van ahol van tej, tehát nem lesz ez állandóan. Nálunk sem volt egy pár hétig vörösbab konzerv. Illetve mintha játszanának vele, hogy egyik héten az nincs, másik héten csemegekukorica. Korpovit kekszet én sem kapok ott pár hete, máshol meg ahol láttam, ott 550 volt, hát annyiért meg tuti nem veszek.Liszt is volt, amikor nem volt, de általában kapható. Rizs nem volt szintén az utóbbi 2 hétben, ma végre volt, igaz rohadt drágán. Habár abból szerintem a Spar-os a legjobb.
Én ritkán vásárlok más üzletben amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!