Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Rendszeresen LIDL-ben vásárlók...

Rendszeresen LIDL-ben vásárlók, ti is tapasztaltok hiányokat az üzletekben?

Figyelt kérdés
Szinte mindig ugyanabba a lidl-be járok, 2 hete nem tudok 209.- forintos 2,8%-os tejet venni, csak 1,5-es van, az is 300 felett. Cukor sincs kb. 2-3 hete egyáltalán, illetve múlt héten egyáltalán nem volt semmilyen wc-papír. Ti is tapasztaltok ilyet?
2022. aug. 26. 12:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Negro cukorka nincs már 1-2 hete
2022. aug. 26. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pécs, Lahti u. lidl, 2,8-as tej már nagyon régóta nincs, esetleg csak véletlen. Át szoktunk menni Spárba, Tescoba emiatt, sokszor ott sincs. A Lidl-be eltűnt a kerek Camembert sajt. Múltkor cukor sem volt.
2022. aug. 26. 14:50
 13/15 Inike válasza:
100%

Bajai Lidl-be járok. Drasztikus hiányt nem tapasztaltam. Általában kevesebb liszt és cukor van, de van...

Múltkor olajból nem volt 1 literes, csak 2 literes.

Amit viszont észrevettem, hogy a nylon zacskókból és kukászsákokból kevesebb választék van.

2022. aug. 26. 15:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Nem célom a hangulatkeltés, csupán kíváncsi vagyok, ki hol mit tapasztal. Jó látni, hogy van ahol van tej, tehát nem lesz ez állandóan. Nálunk sem volt egy pár hétig vörösbab konzerv. Illetve mintha játszanának vele, hogy egyik héten az nincs, másik héten csemegekukorica. Korpovit kekszet én sem kapok ott pár hete, máshol meg ahol láttam, ott 550 volt, hát annyiért meg tuti nem veszek.Liszt is volt, amikor nem volt, de általában kapható. Rizs nem volt szintén az utóbbi 2 hétben, ma végre volt, igaz rohadt drágán. Habár abból szerintem a Spar-os a legjobb.

Én ritkán vásárlok más üzletben amúgy.

2022. aug. 26. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az akciókuckó is szegényesebb és ami van az már nagyon alja termék. Nyilván a hatósági áras dolgok is kevésbé vannak, de néha egyszerűen csak eldugják.
2022. szept. 4. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!