Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Rendszeresen LIDL-ben vásárlók...

Rendszeresen LIDL-ben vásárlók, ti is tapasztaltok hiányokat az üzletekben?

Figyelt kérdés
Szinte mindig ugyanabba a lidl-be járok, 2 hete nem tudok 209.- forintos 2,8%-os tejet venni, csak 1,5-es van, az is 300 felett. Cukor sincs kb. 2-3 hete egyáltalán, illetve múlt héten egyáltalán nem volt semmilyen wc-papír. Ti is tapasztaltok ilyet?
2022. aug. 26. 12:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem tapasztaltam.
2022. aug. 26. 12:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, azt elfelejtettem, hogy a váci Lidl-be járok.
2022. aug. 26. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

A 209 ft-os tej változó nálunk, volt olyan hét amikor alig volt és mire odaértem elfogyott az összes és nem volt napokig. De a hét elején például volt még 10 kartonnal, most mai napon pedig egy egész raklapnyi volt például. Múlthéten például annyira nem volt hogy már a tábláját is levették a helyéről és a helyén csak a drágábbik fajta volt, aztán most meg megint volt mint írtam is. Cukor az szokott lenni, bár ritkán veszek mert nálunk nagyon kevés fogy. Étolajból nálunk például mindig van de hallottam valakitől hogy máshol például abból van hiány.

Persze más egyéb termékeket sem látok mostanában, mint pl.: Saját márkás dezodor vagy Ketchup, nyár elején a 1,5 literes saját márkás szánsavas ásványzívből volt hiány napokig. Bizonyos akciós termékek pl.: valami kis barkácsgép, vagy biciklis kiegészítő azon a héten amikor akciós nem vol egy darab sem hetekkel később pedig tele volt a polc vele igaz akkor nem volt akciós az újság szerint de mégis azon az akciós áron adták mint amennyiért korábban hirdették.

Esztergom és Dorogi Lidl-be járok mikor melyik esik útba.

2022. aug. 26. 12:48
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Szintén dorogi Lidl-be járok. Rendszeresen nincs kristálycukor és többször - pl tegnap sem - nem kapok 2,8-as tejet.
2022. aug. 26. 13:16
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Jelenleg nem tapasztalok hiányt. BP, főleg 2,13 ker és a Dunakeszi-Vác vonal.

Vicces amúgy, én tavaly ősszel tapasztaltam ilyet, hogy soha semmi sem volt, ugyan így kiírtam ide, és kaptam 15 nagyon rosszindulatú hangvételű választ, hogy mit keltem itt a hangulatot, náluk van minden :D

2022. aug. 26. 13:17
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Ezekből csak wc papírt veszek ott, de úgy általánosságban azok közül amiket ott szoktam venni (zöldség-gyümölcs, húsok, felvágottak, pékáru, mirelit termékek, papírtörlő, szemeteszsák, üdítők és ásványvizek), nem tapasztaltam semmi változást.
2022. aug. 26. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A megszokott cicakajából nincs már 2 hete, ami van, az jóval drágább. Korpás keksz hetek óta nincs, és babkonzerv (vörösbab) sincs. Természetesen lehet ezek nélkül élni. Másban - amit szoktam venni - nem tapasztaltam én sem hiányt, nekem ezek tűntek fel.
2022. aug. 26. 13:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Győri édes kekszet szoktam venni elég gyakran. Hónapok óta nem volt kakaós. Most már kb egy hónapja semmilyen.
2022. aug. 26. 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

Nyilván senki nem gyárt hatósági áras terméket, hogy bukjon rajta.

Nem is lesz már amíg hatósági ár van.

2022. aug. 26. 14:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Most cs*szték meg a Lidl-t többmillióval (nem keresem meg a cikket), mert nem tartottak készleten hatósági áras termékeket bizonyos üzleteikben.

Törvényi előírás, hogy lennie kell.

Amúgy a Lidl nálam kezd elmenni a pofátlanságban, olyan szinten emelget bizonyos termékeknél árat, hogy pótolhassa a hatósági áras termékeken szerzett veszteségeit. Ami termékeket ugye nem is tart készleten...

2022. aug. 26. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!