Hogy szeressem meg a barnakenyeret?
Direkt van itt, és nem a fogyókúra témakörben, lejjebb kifejtem.
Szóval az a helyzet, hogy nagyon szeretem a fehérkenyeret, és eddig állandóan azt ettem, vagy pedig zsemlét/kiflit, abból sem teljes kiőrlésűt.
Egy ideje foglalkoztat az egészséges életmód, azóta kevesebb chipset eszek (teljesen még nem tudtam leszokni). De nem is ez a lényeg.
A súlyommal semmi gond, sőt, még talán híznom is kéne, viszont szeretnék kicsit egészségesebben élni. Apró lépteket szeretnék tenni, tehát mindig csak 1-2 dolgot változtatni. Most ez a fehér és a barna kenyér kérdése. Kóstoltam egy csomót, viszont valahogy nekem nem ízlik, elveszik miatta a szalámi íze, és valahogy nem jó. Arra gondoltam, hogy rosszat vettem, de már többet próbáltam, és egyik sem jött be. Alapból elég válogatós vagyok (teszek ellene, de most nem ez a lényeg). Néha fogok enni fehéret is, viszont át szeretnék térni a barnára, de mégsem megy. Valami tipp? A vaj talán javítana rajta, viszont azt sem szeretem. De ha azt mondjátok, hogy úgy jobb, akkor erőt veszek magamon, és megeszem.
Leírva apró dolognak tűnik, engem viszont nagyon is zavar ez.
A "válogatós elkényeztetett p.csa", és ehhez hasonló válaszoktól kíméljetek meg légyszi.
16/L
A barna kenyér az barnára színezett fehér kenyér. Semmivel nem egészségesebb.
Teljes kiőrlésű vagy purpur kenyeret vegyél. Pl a lipótiban a teljes kiőrlésűben csak tk liszt van és nagyon finom, levegős, nincs erőteljes íze.
Szóval a javaslatom hogy tk kenyeret egyél és elòször olyat aminek fele liszt tk, fele sima. Utána mehet egészes
#3 Legutóbb valami "jaus" vagy milyen márkájút vettem, ehhez hasonlókat szoktam, de lehet, hogy nagyon mellényúltam.
#4 Utánanéztem a purpur kenyérnek, jól néz ki (:D), legközelebb szerintem azt veszem.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!