Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tisztítsak ki egy...

Hogyan tisztítsak ki egy dohos (szagú) kulacsot?

Figyelt kérdés

A padlást takarítottam mikor megláttam egy régi, de még használható állapotban lévő műanyag kulacsot, de nagyon fura, padlás (dohos) szaga van és fogalmam sincs hogy kéne rendesen eltüntetnem belőle. Tipp, tanács?

(tudom, hogy egyszerűbb lenne kidobni és venni egy újat pár ezer forintért, de talán menthető a dolog)

2022. júl. 9. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ecetes kimosás?
2022. júl. 9. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm megpróbálkozok vele. Milyen arányt alkalmazzak? (fél literes a kulacs)
2022. júl. 9. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Én domestos-al mostam ki az enyémet. Utána nagyon alaposan kiöblítettem tiszta vízzel.
2022. júl. 9. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Áztatnám vagy 2 napig citromlében, utána meg hagyományos mosogatószerrel jól szerte szana széjjel lötyfölném , mint egy parkinzonos pankrátor.
2022. júl. 9. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd fel forró szódabikarbónás vízzel és hagyd állni benne egy napot!

Nem hiszem, hogy utána bármilyen szaga lenne!

Már a nagyanyám is ezzel szagtalanított dolgokat, pedig akkoriban ez még nem volt ilyen divat.

Aztán majd írd meg okulásunkra, hogy melyik ötlet vált be!🤔

2022. júl. 9. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!