Emberek! Ti szeretitek a tejet?
Figyelt kérdés
Relatív kérdés, csak valaki nagyon kíváncsi rá. Tehát hadd haljam! 😂2022. jún. 28. 21:41
11/30 anonim válasza:
Üresen nem, csak kávéval vagy meggylével
12/30 anonim válasza:
Szerettem, de sajna cukorbetegség miatt már nem annyira ihatok, legalábbis nem napi szinten, mint ahogy anno tettem, most már csak minimális mennyiséget. De amúgy annyira nem hiányzik, már hozzászoktam a hiányához. :)
15/30 Metionin válasza:
Nem. Valahogy sosem szerettem az ízét, a forrásban lévő tej szagától pedig rosszul vagyok. Mármint a natúr rendes tehéntejétől, amit ivás előtt forralni kell.
16/30 anonim válasza:
Szeretem, de sajnos csak a normál pasztőrözöttet. Az ESL ízétől hányingerem van.
17/30 anonim válasza:
Szerettem.... aztán nálam is kialakult kb 40 éves koromra a laktóz érzékenység, azóta ritkán iszom csak kevés tejet, azt is csak olyankor, ha nincs semmi program, és ha "utóhatás" van, megyek a WC-be.
Sajnos a tej sokaknál okoz hasonló tünetet, sok évtizedes probléma mentes tej ivás után is kialakulhat a laktóz érzékenység.
19/30 anonim válasza:
Igen, szeretem. Van, hogy 1 liter le megy húzóra. De persze nem minden nap.
20/30 anonim válasza:
Csak a kakaót, önmagában nem iszom tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!