Vannak szakácsok?
Vissza olvasva röhögtem a saját kérdésemen.
Szóval. Az oldalon vannak szakácsok? Így értettem.
Inkább 12-14 órás műszakok vannak általában kétnapozással.
Első szabadnap regenerálódsz,másikon pihensz aztán mehetsz vissza a darálva.
Ezt feladtam Magyarországon,Ausztriába heti 6nap kb6-7 óra meló és nem a munkába fáradok el.
Szia, én még nem vagyok teljes értékű szakács, 16 éves tanuló vagyok, 1 év van eddig mögöttem
Hát.. vannak olyan hátrányai amiről nem beszél kb senki, nekem is meg kellett tapasztalnom.
Mindenki drogozik-iszik, előttem holt nyugodtan csinálják
Én is 12-13 órába vagyok mint ők… marha kemény
Hatalmas figyelmet igényel, gyorsaságot, minden apróság számít
Belülről tönkretesz, nagyon sok stresszel jár, nekem a nyugtató se segített
Persze fizikailag is, nálunk úgy van hogy ez órák alatt kb 5x mész ki cigizni egy napon
kb 25 percet tudsz pihenni/“szellőztetni” a fejed (kint se jobb a helyzet)
konyhán meg van 40-50fok
Amúgy szeretem, megvan a szebb oldala is, de ezek függvényében nem fogom valami hosszú távra vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!