Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak szakácsok?

Vannak szakácsok?

Figyelt kérdés
Leírnád a munkád? Mennyire szereted reális ez a 16 óra munka dolog? Fizikailag megterhelő?
2022. jún. 8. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Nincsenek.
2022. jún. 8. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Vissza olvasva röhögtem a saját kérdésemen.

Szóval. Az oldalon vannak szakácsok? Így értettem.

2022. jún. 8. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, de dolgoztam szakácsként. Nagyon strapás.Bár szerettem, de nagyon fárasztó volt.Én csak a la carte-ot készítettem, sokszor nagyobb asztaloknak (6-8 fő) akik mind egyszerre akartak elkezdeni enni természetesen és rendszerint mindenki teljesen mást.
2022. jún. 8. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Inkább 12-14 órás műszakok vannak általában kétnapozással.

Első szabadnap regenerálódsz,másikon pihensz aztán mehetsz vissza a darálva.

Ezt feladtam Magyarországon,Ausztriába heti 6nap kb6-7 óra meló és nem a munkába fáradok el.

2022. jún. 9. 08:25
 5/5 anonim válasza:
100%

Szia, én még nem vagyok teljes értékű szakács, 16 éves tanuló vagyok, 1 év van eddig mögöttem

Hát.. vannak olyan hátrányai amiről nem beszél kb senki, nekem is meg kellett tapasztalnom.

Mindenki drogozik-iszik, előttem holt nyugodtan csinálják

Én is 12-13 órába vagyok mint ők… marha kemény

Hatalmas figyelmet igényel, gyorsaságot, minden apróság számít

Belülről tönkretesz, nagyon sok stresszel jár, nekem a nyugtató se segített

Persze fizikailag is, nálunk úgy van hogy ez órák alatt kb 5x mész ki cigizni egy napon

kb 25 percet tudsz pihenni/“szellőztetni” a fejed (kint se jobb a helyzet)

konyhán meg van 40-50fok

Amúgy szeretem, megvan a szebb oldala is, de ezek függvényében nem fogom valami hosszú távra vinni

2022. jún. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!