Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az elterjedve hogy...

Miért van az elterjedve hogy a magyar ételek nem jók és nem nagyon szeretik őket?

Figyelt kérdés

Pl egy minőségi paprikás krumpliból brutális, hogy mit ki lehet hozni.


mármint egy szar minőségű olcsó magyar kaja vs ugyan az csak minőségi alapanyagból


2022. jún. 5. 15:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%

9!


Na igen, ha szerinted a pörkölt hagyma és paprika, akkor igazad van. Én tudok főzni, ezek szerint te nem. Nyugodtan lekapaszkodhatsz rólam, inkább gyakorló q konyhában. Szia.

2022. jún. 5. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

#11

Pedig igaza van. Azt mondod a pörköltet a kutya se eszi meg, ezt meg szeretik. Ez teljesen oké. De minek akarod pörköktnek hívni, ha direkt az a lényege, hogy teljesen mást főzöl, mint egy tényleges pörkölt?

Ha valaki nem szereti a rántott sajtot, ránthatsz neki karfiolt vagy cukkinit vagy bármi mást, de nem lesz belőle rántott sajt.

2022. jún. 5. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem írtam egy szóval sem, hogy porkoltnek hívom. Azt írtam, atalakitottam. Értelmező olvasás.
2022. jún. 5. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
Miért nem folytatjátok privátban ezt a magasröptű eszmecserét, hogy mit lehet pörköltnek hívni és mit nem?
2022. jún. 5. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
11-13-as: ne vitatkozz a másikkal, minden kajás topikban megjelenik ezzel a hülyeséggel, hogy egy étel CSAK EGYETLEM MÓDON készíthetö, és minden mást nem lenne szabad szerinte úgy nevezni. Legokosabb nem foglalkozni vele, akkor áll le leghamarébb.
2022. jún. 5. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
A hagyományos magyar konyha zsíros, nehéz, nem sok értékes alapanyag van benne, hízlaló, és elég unalmas, vagy méregerös, vagy agyonsózott vagy agyoncukrozott.
2022. jún. 5. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

#15

??? Jellemzően nem is szoktam ebben a topikban megfordulni. Te mégis kiről beszélsz?

2022. jún. 5. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Külföldön élek 6. éve, nem főzök már így és amikor hazamegyünk, tolják belénk a jó magyaros ételt, amitől borítékolható az állandó rosszullét, mert kva fűszeres, kva zsíros, és teljesen elszoktunk már tőle.


Finom, de a szervezetünknek sokk.

2022. jún. 6. 06:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként a magyar konyka minden csak nem tápláló és egészséges.


Alapja a zsír, fűszerek, krumpli-hús dögivel, a salátát meg hírből ismerik maximum.

Savanyúság, ami finom, de lehetőleg legyen almapaprika, mert a marhapörkölthöz "az illik", stb.


Értelmes tápanyag nincsen benne, és amikor mondod, hogy oké, te inkább grillezzük a húst, legyen mellé zöldsaláta, grillzöldség kb hülyének néznek :D

2022. jún. 6. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/24 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon sok magyar van ájulva a magyar konyhatol meg úgy általában a magyar elelmiszerektol. Az egyik külföldi magyarok csoportban pl rendszeresen teszik fel a "magyar finomsagokat" amiket otthonról hoztak vagy kaptak. Ok, a Gyulai kolbászt még megertem , aztan látom a lisztet, száraz tésztát, TRAPPISTA SAJTOT Hollandiában!!!! , "nincs finomabb mint a hazai" szöveggel.
2022. jún. 6. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!