Miért van az elterjedve hogy a magyar ételek nem jók és nem nagyon szeretik őket?
Pl egy minőségi paprikás krumpliból brutális, hogy mit ki lehet hozni.
mármint egy szar minőségű olcsó magyar kaja vs ugyan az csak minőségi alapanyagból
9!
Na igen, ha szerinted a pörkölt hagyma és paprika, akkor igazad van. Én tudok főzni, ezek szerint te nem. Nyugodtan lekapaszkodhatsz rólam, inkább gyakorló q konyhában. Szia.
#11
Pedig igaza van. Azt mondod a pörköltet a kutya se eszi meg, ezt meg szeretik. Ez teljesen oké. De minek akarod pörköktnek hívni, ha direkt az a lényege, hogy teljesen mást főzöl, mint egy tényleges pörkölt?
Ha valaki nem szereti a rántott sajtot, ránthatsz neki karfiolt vagy cukkinit vagy bármi mást, de nem lesz belőle rántott sajt.
#15
??? Jellemzően nem is szoktam ebben a topikban megfordulni. Te mégis kiről beszélsz?
Külföldön élek 6. éve, nem főzök már így és amikor hazamegyünk, tolják belénk a jó magyaros ételt, amitől borítékolható az állandó rosszullét, mert kva fűszeres, kva zsíros, és teljesen elszoktunk már tőle.
Finom, de a szervezetünknek sokk.
Egyébként a magyar konyka minden csak nem tápláló és egészséges.
Alapja a zsír, fűszerek, krumpli-hús dögivel, a salátát meg hírből ismerik maximum.
Savanyúság, ami finom, de lehetőleg legyen almapaprika, mert a marhapörkölthöz "az illik", stb.
Értelmes tápanyag nincsen benne, és amikor mondod, hogy oké, te inkább grillezzük a húst, legyen mellé zöldsaláta, grillzöldség kb hülyének néznek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!