Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki másnapos fej fájásra...

Valaki másnapos fej fájásra vagy megelőzésre valami tipp?

Figyelt kérdés
Csak sörözök néha megiszok 3at fáj a fejem, máskor 10+ és semmi, de egy átlagos péntek szombat 10 felett általában..
2022. jún. 4. 22:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb ital nem játszik?
2022. jún. 4. 22:16
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Megelözés: nem inni annyit, hogy megártson!
2022. jún. 4. 22:17
 3/21 anonim válasza:
70%

- sok sok vízet kell inni közvetlen az alkohol bevitel után (ezzel megelőzzük a kiszáradást), célszerű enni utána, zsírosabb kaja jöhet (meki, gyros) az felszívja az alkoholt

- ha nem undorodsz, alvás előtt hánytasd meg magad🤷🏼‍♀️

- másnap ha szarul vagy hányáscsillapítót vehetsz be (Dedalon) és fájdalomcsillapító

- egyél valamit reggelire!! nekem pl a tojás (rántotta, tükörtojás) segíteni szokott

2022. jún. 4. 22:21
 4/21 anonim ***** válasza:
72%

10 sor? Azt mar nevezem kispajtas... es csodalkozol hogy faj a fejed?

Egyebkent kevesebb pia, es az este folyaman igyal 1-1 jo nagy pohar vizet vagy szodat.

2022. jún. 4. 22:22
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem igazán megy a kevesebb általaban heti 30 meg van 😅

Meg néha jager hozzá, de rántottáról halottam már hogy jó ötlet, de hogy közben vizet igyak az nem nagyon jön össze de köszi a válaszokat

2022. jún. 4. 22:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a vízivásnak akkor van kiemelt szerepe, ha töményezel. A sörök 95%-a átlagban víz. A boroknál is 86-7% víz van.

Az egyetlen jó megoldás, ha nem iszol annyi alkoholt, hogy gond legyen a szervezetednek a lebontása. Ha egy napra elosztva iszol meg 6 sört, akkor valószínűleg nem leszel másnap másnapos, ha tudsz aludni. De ha éjszaka iszod meg 2 óra alatt, majd későn érsz haza és emiatt keveset alszol, akkor másnap nem fogsz örülni a műveletnek reggel.

2022. jún. 4. 22:44
 7/21 A kérdező kommentje:
Hát igen általaban ez a baj, hogy sokáig tart a buli 9-től reggel 7 vagy tovább szóval majdnem 12 órát végig bulizunk, na meg sör mellé a cigi az is kiszárít szépen, ideje csökkenteni a mennyiséget mert a sör has is folyamatban van már 😆
2022. jún. 4. 23:09
 8/21 anonim ***** válasza:
En mar lefekveskor be szoktam venni a fajdalomcsillapitot, sok viz es valami kaja.
2022. jún. 4. 23:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Általában én is fajdalom csillapító lefekvés előtt de semmit sem ér bármilyen erősségű. Meg másnap felkellek pörgök mint az állat 2 óra múlva már szédülök még ha fekszem is egyik másik felemen forog a világ 🤪
2022. jún. 4. 23:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem az segített, alvás előtt pohár tiszta víz, keléskor is utána, meg mielőtt fájna másnap már 1 gyógyszer biztonság kedvéért és figyelek később is, hogy igyak folyamatosan folyadékot, mert javarészt a kiszáradás miatt fáj a másnapos ember feje.
2022. jún. 5. 00:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!