Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A vifon vietnamese lady...

A vifon vietnamese lady matcha green tea por jó minőségű?

Figyelt kérdés

#ital #zöld tea #Matcha #Matchalatte
nov. 5. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, annyira rossznak nem néz ki.

Instantnak néz ki, szóval igazi japán matcha tea mellett labdába se rúg.

Mint zöld fűszereknél, herbáknál is, itt is intenzív színt keresel.

Illetve egységes állagot, nincsenek benne színesebb pöttyök (színezék).

nov. 5. 14:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy lesz e valaki aki kíváncsi lesz majd rá, de azért leírom a személyes tapasztalataimat.

Megvettem és szerintem ha azt nézzük, hogy olcsó volt nem olyan rossz.

A színe viszont egyáltalán nem olyan mint a csomagoláson, az íze inkább egy sima zöld teához hasonlít, minőségét tekintve az utolsó előtti a sorban, így kevesebb jótékony hatású tulajdonsága van. Én latte-t szoktam belőle készíteni, véleményem szerint nincs rossz íze, viszont eltér egy jobb minőségű matcháétól.

[link]

A fenti linken található képen az utólsó előtti kategóriába tartozik, pontosan úgy néz ki.

Egy próbát megért szerintem, viszont én a jótékony hatásai miatt akarom inni, szóval szeretnék beszerezni egy jobb minőségűt, valaki tudja e esetleg, hogy Debrecenben, hol tudok olyat venni?

nov. 7. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát én online rendelnék, japánt.

(Ja és instant matchából ettől még jóval gagyibbak is vannak, ennek legalább tea színe van. én fogtam már ki olyat is, amiben úszott a harsány kékes-zöld színezék.)

nov. 8. 01:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!