Lehet még valahol finom paradicsomot venni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hányok a szupermarketben vett paradicsom ízétől, lehet találni olyan helyet Budapesten, ahol van még íze a paradicsomnak?ma 10:41
1/4 anonim 

válasza:

Én koktélparadicsomot szoktam venni. Az általában finom. Van, amelyiken van jelzés, hogy mennyire édes. Nekem az szokott jó lenni, ami a közepesnél édesebb.
2/4 anonim 

válasza:

Évek óta csak koktélparadicsomot veszek, azok még elég jók.
3/4 anonim 

válasza:

Kb. júniustól tudsz vásárolni háznál szabadföldi paradicsomot. Na, annak normál íze van. Amúgy az sem mindegy, milyen fajta.
Mi termesztünk otthon zöldségeket, júniustól októberig van paradicsomunk, nem is vásárolok sehol, de amikor megveszem a boltban ősszel az elsőt, legszívesebben kidobnám, össze nem hasonlítható az otthonival, se a színe, sem a íze, hiába a legdrágább, xar mind.
4/4 anonim 

válasza:

A paradicsomnak nyáron, júniustól van szezonja, akkor tud a napon érni és lesz jellegzetesen jó íze.
Ilyenkor csak üvegházi van mesterségesen világítva, az nem is lehet olyan, mint a nyári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!