Van olyan speciális edény pl. Zepter ... amibe ha berakom az ételt, a pizza szeletet, akkor még 3 nap múlva is ehető marad hűtés nélkül? Arra gondolok hogy légmentesen, hermetikusan zár, esetleg védőgázt, nitrogén gázt is kell bele engedni.
Figyelt kérdés
ma 06:13
3/16 anonim válasza:
Konzervdoboznak hívják. Sterilizálás után évekig is eláll a belerakott cucc.
Védőgázzal szerintem napokig is jól elállhat a pizza, de minimum forrón kell berakni vagy utólag pasztőrözni kell, és utána nem csepeghet a kondenzálódó víz vissza az ételre, mert abban újra beindulhatnak a spórák.
4/16 A kérdező kommentje:
És hol lehet kapni ilyen védőgázos konzervdobozt?
ma 06:48
5/16 A kérdező kommentje:
"Nitrogént minek"
Az a védőgáz, nem?
ma 06:49
7/16 anonim válasza:
Ebből a szempontból leghatékonyabb a vákuumos tárolódoboz.
8/16 anonim válasza:
#7 - sajnos a vákuum eléggé kiszárítaná azt a pizzát.
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Nem tudok ilyen edényről, de a folyamatot sem látom, ahogyan használni szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!