Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nitrogénnel vagy szén-dioxidda...

Nitrogénnel vagy szén-dioxiddal jobb élelmiszert tartósítani?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.

2017. febr. 2. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tartósítani nem lehet, legfeljebb nitrogénnel megakadályozható, lassítható az oxidáció.
2017. febr. 2. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értettem...
2017. febr. 2. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Szén-dioxiddal nem akadályozható ugyanúgy az oxidáció?
2017. febr. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!