Nitrogénnel vagy szén-dioxiddal jobb élelmiszert tartósítani?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2017. febr. 2. 17:25
1/3 anonim válasza:
Tartósítani nem lehet, legfeljebb nitrogénnel megakadályozható, lassítható az oxidáció.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értettem...
2017. febr. 2. 18:55
3/3 A kérdező kommentje:
Szén-dioxiddal nem akadályozható ugyanúgy az oxidáció?
2017. febr. 2. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!