Van olyan speciális edény pl. Zepter ... amibe ha berakom az ételt, a pizza szeletet, akkor még 3 nap múlva is ehető marad hűtés nélkül? Arra gondolok hogy légmentesen, hermetikusan zár, esetleg védőgázt, nitrogén gázt is kell bele engedni.
"sajnos a vákuum eléggé kiszárítaná azt a pizzát."
A levegőt vonja ki a vákuum, nem a vizet. A vízgőz is csak akkor távozik, ha van hova. Mondjuk dobozba.
Pont ezért jó a vákuumzacskó, mert az rászívja magát az élelmiszerre.
Csak nem olyat kell venni, mint amit a 9-es linkelt, mert az 20-ból 1-szer működik, de akkor is csak légritkított levegőt csinál, nem vákuumot.
Egy normális vákuumgép kb. 350-400 ezer ft, ami ennél olcsóbb, arról tudni lehet, hogy azért olcsóbb, mert semmit nem ér.
Plusz költség a megfelelő vákuumzacskó.
Konzervbe kenyér féle az nagyon undorító.
Láttatok már ilyet? Gusztustalan. Száraz és szottyos, tele tartósító szerrel.
Meg ilyet csak gyári körülmények közt lehet, te otthon a sufniban nem fogod tudni. És még az is ilyen undormány, max valami katasztrófa esetén, pl nagy áradások amikor minden vizes, túlélési kajának enne ilyet az ember.
Amit esetleg házilag lehet csinálni az ilyen háztartási keksz jelleg, azaz száraz. Na az eláll, hetekig, de nem egy nagy élvezeti kuriózum.
Kérdező!
Írd majd meg, hogy bevált-e a tárolódoboz.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!