A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1/12 anonim válasza:
A bolti szerintem borzalmas, de amit én csinálok receptből, az isteni.
2/12 anonim válasza:
1
Boltit nem ettem még...Viszont ami ízre és állagra kicsit hasonlít a császármorzsához az a kuszkusz.Tejben megfőzve.Az egész jó szerintem.
3/12 anonim válasza:
Nem. Pedig Bécsben is kipróbáltam olyan helyen, ami állítólag jót ad. Bár én a derelyéért, szilvásgombócért, meg alapból az édes-lekváros főételekért sem vagyok oda, nem sok értelmét látom. Desszertnek macerás és sok egy adag, főételként meg nem igazán tápláló.
4/12 anonim válasza:
Igen. Boltit is ettem, az egyik (azt hiszem, fagyasztott volt) pocsék volt. A másik zacskóban volt, úgy emlékszem, vizet kellett hozzá önteni, az egész jó volt. De végül is maga a tészta nem egy nagy munka, sütni meg a boltit is meg kell.
5/12 anonim válasza:
2. A császármorzsa nagy darabos, mint mondjuk egy nyokki.
És császármorzsa, nem Császár...
Igen, ettem már jót, készítek is néha. A boltokvan kapható nem az igazi, viszont gyorsan elkészül.
7/12 anonim válasza:
Mondjuk rá, hogy igen.
Úgy különösen nem töröm magam miatta, de ha van, megeszem. Ettem már jót is, rosszat is.
8/12 anonim válasza:
Szeretem, de évek óta nem ettem, magamnak nem csináltam soha.
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte, elég egyszerű dolog, egy sült tészta... semmi extra. Nem tartom túl sokra. Egy gazdagon megrakott aranygaluskát ezerszer többe nézek, meg jobban is szeretem.
10/12 anonim válasza:
A gazdagon megrakott aranygaluska mivel van megrakva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!