A császármorzsa milyen ízű lekvárral a legfinomabb? (Szilvással próbáltam, nem igazán passzolt hozzá)
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 09:09
2/15 anonim válasza:
Semmilyennel nem a legfinomabb.
Olyannal edd, amilyet szeretsz.
3/15 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy te mit értesz császármorzsa alatt!
Ugyanis azt vettem észre, hogy Mo-on a daramorzsát (gríz-smarni) nevezik császármorzsának. HOlott a császármorzsa (Kaiserschmarrn) tkp. sűrű palacsintatésztából készül, darabokra szaggatva. Lsd.:
Általában háromféle "lekvárt" kínálnak hozzá:
- Zwetschgenröster (szilvaröszter - ami nem egyenlő a magyar szilvalekvárral)
- Apfelmus (almapüré)
- Preiselbeermarmelade (ribizlidzsem)
4/15 anonim válasza:
Nekem is a favorit (ebben a sorrendben) a HÁZI sárgabarack, málna és az eper.
5/15 anonim válasza:
3-as: a Preiselbeer NEM ribizli, hanem áfonya!
6/15 anonim válasza:
Mi barackkal és meggyel szoktuk enni. :)
7/15 anonim válasza:
Nekem sárgabarackkal. Az kicsit savanykás és kiegészíti az édes ízt. De más savanykásabb, nem túl édes lekvárral is el tudom képzelni. De édesekkel nem.
8/15 anonim válasza:
:-(( Fahéjas cukorral senki sem szereti?
10/15 anonim válasza:
Amilyet szeretsz! De mindegyikkel jó, nemigen lehet mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!