Túl sok tejet tettem a császármorzsába, így is ehető szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Benéztem a receptet, sokkal több lett bele a tej, mint kellett volna.. Már vagy 20 perce sütöm a serpenyőben, a külseje szépen le van pirulva, de rugalmas/puha marad. Így nyers maradhat, vagy csak puhább a tejtől és nyugodtan ehető így is?
márc. 22. 11:26
1/4 anonim válasza:
Nem marae nyers csak olyan az állaga. Az állag maradni fog a sok tejtől. De igazábol ha mar 70 fok felett sult legalább 6 percet, onnantól jó vagy
2/4 anonim válasza:
Nyugi átsül mindenféleképpen ha más nem amikor galuskákra szaggatod.Remélem réteslisztet írt a receptet mert simával elég gumis szokott lenni.
3/4 A kérdező kommentje:
#2
Én darával szoktam készíteni.
Szinte kizártnak tartanám, hogy nyers maradjon, közepes fokozaton sütöttem serpenyőben már min 25 percig, a külseje teljesen arany színű, pirult. Csak igen annyi, hogy jóval puhább lett :D
márc. 22. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!