Csirkemell nem budos csak csúszós, nyálkás, akkor romlott?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 10:11
2/2 anonim válasza:
Ha nem büdi, akkor nem romlott. Nyálkát mosd le alaposan, aztán konyhai papírtörlővel itasd le szárazra, aztán állhatsz is neki a főzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!