Ha csirkemell szeleteket sütök ki serpenyőben, kifröcsög az olaj belőle. Másnál is így van?
6-os, hát ha nem is ugyanúgy, de ja, átfröccsen. Szóval majdhogynem dupla munka, mert végül is ugyanúgy törölgetni kell, plusz még azt is el kell mosogatni.
Valamit azért ér ez a háló, nekem is van, de az a helyzet, hogy az ilyen munkáknál érdemes előre belekalkulálni a főzésbe egy 5-10 perces takarítást.
Ha előre rákészülsz, nem esik olyan rosszul. :)
Amúgy meg kár volt lepontozni az 5-öst, abszolút igaza van, gondolj egy grill rácsra, amin abszolút nincs zsiradék, vagy épphogy csak meg van kenve.
A fröcsögés a víz és a zsiradék kombinációjából van, ha az egyik nincs, akkor nincs fröcsögés. Víz úgyis lesz, mert olyan nincs, hogy veszteség nélkül süss, csak a zsiradék mennyiséggel tudsz variálni.
nekem sose fröcsög ki, bár én mindig sokkal kevsebb zsíadékban sütök (nem is egészséges többen)
viszont a rántott cuccoknál ahol bő olaj kell, ott magas falú fritőzben sütőm és úgy nem fröcsög ki
Nem pontoztam le senkit, érdekel, ki hogyan süti.
Hát én kb 1 evőkanál olivaolajat használok alá, én is egészségesen étkezem.. Szóval nem hiszem h sokban sütöm.. :) Gondoltam rá h még kevesebbet teszek alá, de akkor meg félek leég az alja szerintem.
De akkor a lényeg, hogy nem igen kerülhető el, hogy valamennyire kifröcsögjön az a kevés olaj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!