Ha csirkemell szeleteket sütök ki serpenyőben, kifröcsög az olaj belőle. Másnál is így van?
Figyelt kérdés
Magas hőfokon, fűszerezve sütöm. Vagy van vmi "trükk" ez ellen vagy ez ilyen másnál is?2021. dec. 29. 23:06
11/15 A kérdező kommentje:
*A még kevessnél arra gondoltam, hogy szerzek be spiccelős tubust az olajhoz és azzal fújom be a serpenyőt.
2021. dec. 30. 14:17
12/15 anonim 



válasza:





Láttam egyszer a TV-ben, hogy hogyan sütik, először azt hittem viccel, de működik. Fogok egy sütőpapírt , félbehajtom. Így félbehajtva legyen akkora , mint a palacsinta sütőd. A sarkok kilóghatnak. Beteszed a húst a két réteg közé , megfűszerezed, esetleg egy kevés olajat rá, de anélkül is jó. Papírral együtt fordítod, amikor kell. Nincs fröcsögés. Csak csirkemellel csináltam eddig.
13/15 anonim 



válasza:





Túl vizes a csirke, vagy túl magas a hőfok.
14/15 anonim 



válasza:





#13 , A csirkék nagyjából ugyanolyan vizesek mindenhol, ami kb 70 százalékot jelent. Ez biológiai szükséglete az állatnak.
15/15 anonim 



válasza:





#14
Úgy értem a csirke felszínen van túl sok víz. Magyarán csöpög róla a víz, és úgy kerül a forró olajba.
A hús belseje nyilván vizes, nyilván tele van az összes sejt H2Oval, nem erre céloztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!