Szerintetek mi ez a kék cucc a képen a csirkében?
A tegnapi ebéd alkalmával fedeztem fel a csirkemellemben, hogy több ilyen reszelék van a bőr és a hús között, nagyjából egy helyre koncentrálódva. Remélhetőleg időben észrevettem és nem ettem belőle, viszont mivel kismama vagyok, eléggé elkezdtem aggódni, mi van ha mégis becsúszott valamennyi. A neten keresgéltem, hasonló tapasztalatot nem láttam, angol nyelvű oldalon sem.
KÉP: [link]
Nekem is olyan, mint valami festék vagy valami műanyag/gumi darab.
Nem így néznek ki az erek. Főleg, hogy ez nem is nyers, hanem már el van készítve.
Fura.
Biztos, hogy teljesen természetellenes, hogy ott van. Nem tudom mi az, de az 100 %, hogy nem a csirke része, és 99,99%, hogy nem kellene ott lennie!
A másik, hogy jól látom, hogy a kép bal oldalán a hús az már meg van sülve?
Tehát ez elvileg egy kész étel, a bal oldalon az a fehér, az megsült/főtt csirkehús?
Csak mert a jobb oldalon, ahol a kék cucc is van, egyértelműen jól látszik, hogy ott a hús még nyers!
Szóval ha ez egy készétel, akkor hőbehatást se kapott rendesen, félig nyers!
Amúgy műanyagra tippelek. Vannak ezek a 12 kilós klasszik rekeszek, és azokat bélelik ki ilyen színű kék fóliával.
Mondjuk azt a szitut erős fantáziával se tudom elképzelni, hogy lehet a hús vágása közben belevágni a fóliát, de elsőre nincs jobb ötletem.
Annyi, hogy ha ezt egy étteremből rendelted, erről a kajáról több ponton is ordít az elfogadhatatlan mértékű igénytelenség, úgyhogy a helyedben biztos hanyagolnám azt a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!