Szerintetek mi ez a kék cucc a képen a csirkében?
Figyelt kérdés
A tegnapi ebéd alkalmával fedeztem fel a csirkemellemben, hogy több ilyen reszelék van a bőr és a hús között, nagyjából egy helyre koncentrálódva. Remélhetőleg időben észrevettem és nem ettem belőle, viszont mivel kismama vagyok, eléggé elkezdtem aggódni, mi van ha mégis becsúszott valamennyi. A neten keresgéltem, hasonló tapasztalatot nem láttam, angol nyelvű oldalon sem.
KÉP: [link]
2022. máj. 2. 12:27
12/37 anonim válasza:
:D))
Azt tuti senki nem lenne olyan hülye, hogy csak úgy osztogatná, felebaráti szeretetből! :D
14/37 anonim válasza:
Ha műanyag vagy gumidarab lenne, azt a kérdező simán ki tudná szedni belőle. De nem szedi. Rossz fénykép helyett hatékonyabb lett volna szétszedni a húst és kivenni azt a valamit.
15/37 anonim válasza:
14. Gondolom szándékosan hagyta benne.
16/37 anonim válasza:
14 es tipikusan az az ember aki ha szar van a tányér szélén, akkor letörli és mehet a zaba.
17/37 anonim válasza:
14!
És a kiszedéstől tudja meg, hogy mi az, vagy attól hogy lefényképezi, közzéteszi, és megkérdezi?
Még mielőtt túlterhelnéd a szoftvert, a kérdés költői volt...
18/37 anonim válasza:
Persze, hogy a kiszedéstől: érzékeli az anyagát. 16-os, tartsd meg otthonra a trágárságodat, nálam ez a stílus nem megy! Magadar kínáld meg azzal, amivel engem akartál.
19/37 anonim válasza:
18. Inkább csak a bizonyíték miatt hagyta a helyén.
20/37 anonim válasza:
A fénykép után még mindig kiszedhette volna. Akkor már tudná is, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!