Dohányzás lerakáshoz kinek mi vált be? Akarat erő megvan, de jó lenne valami bevált jó cucc mellé 😀
E-cigi.
Elkezdtem e-cigizni, úgy voltam vele, ha elhagyom a bagót és csak az elektromos marad, már az is jó eredmény. Pár hét múlva már csak elektromosat szívtam, azt is úgy, hogy magamnak kevertem a liquidet, és folyamatosan csökkentettem a nikotinmennyiséget. Nem kapkodtam el, 3 év alatt jutottam 0mg/ml-re. Onnantól fogva már nem is hiányzott, beraktam a szekrénybe a cuccaimat, két hónap múlva pedig elajándékoztam az összes cuccomat.
2-es elég meggyőző érv .
Amikor már cucc kell hozzá már nem is akarsz leszokni.
5-éve szoktam le a cigiről elmentem egy asztalos üzembe dolgozni ott nem lehet dohányozni így ha kellet a munka akkor nincs cigi .
Csak az akarat kell. Ha az megvan (nem úgy, hogy jaaaj, de jó lenne, hanem tényleg), akkor nyert ügyed van.
Ne szokj rá másra, mert csak még nehezebb lesz. Félrevezeted magad, ha elkezdesz e-cigizni, vagy hasonlót.
Ha nem tudod lekötni a kezed, vegyél egy fidget spinnert vagy hasonlót, esetleg szotyit, vagy egy doboz gyufát, fogpiszkálót, amivel lekötöd az ujjaidat.
2-3 hét után fogod úgy érezni, hogy a nehezén túl vagy, nem is volt vészes, úgyhogy egy szál, csak most, csak egy, tényleg csak egy belefér.
Na ezzel el is baxtad.
Fontos, hogy tudd, miért akarod abbahagyni. Legyen valami, ami motivál, ami célként lebeg előtted. Legyen az az egészséged, higiénia, bármi. (Tudod, milyen rettenetesen büdös egy dohányos? Nem, mert nem érzed. Nem csak a szád. A ruhád, a bőröd, a hajad. A kezed. Néhány hónap után már te is érezni fogod - másokon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!