Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nyers csirkemellet a forró...

Ha nyers csirkemellet a forró radiátorra teszek, mennyi idő múlva lesz ehető?

Figyelt kérdés
Vékonyra szoktam szeletelni miután megsütöttem, és szendvicsbe teszem, de egy darab miatt nem biztos, hogy bekapcsolnám a sütőt. Vagy rossz ötlet?
2021. okt. 17. 08:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Süsd meg a tűzhelyen, bakker. A radiátor enm erre vall.
2021. okt. 17. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 A kérdező kommentje:
Sütöttem már serpenyőben is letakarva, csak eszembe jutott, hogy pl. a sonkát is szárítják...
2021. okt. 17. 08:10
 3/15 anonim válasza:
94%
de ez csirke nem sonka
2021. okt. 17. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Egy hét alatt biztos jó lesz.😁

Basszus odaraksz egy serpenyőt kB 5 perc alatt kész plusz egy a mosogatás.

2021. okt. 17. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

A szárítás meg a sütés egész más dolog.

A csirkehúst feltétlen sütni kell, mert nyersen lehet rajta szalmonella, ami a szárítástól nem tünik el.

a legtöbb radiátor eleve nem forró, csak meleg, ételkészítésre nem alkalmas a höfoka.

2021. okt. 17. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 A kérdező kommentje:
OK, értem, köszönöm. Marad a serpenyő, semmi gond.
2021. okt. 17. 09:20
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez így garantált ételmérgezés.
2021. okt. 17. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Soha a büdös életben.
2021. okt. 17. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
13%

Attól függ, hány fokos a radiátor!

Köze nincs a garantált ételmérgezéshez, lazán meg lehet rajta sütni, ha elég forró.

Nem a panelos radiátorra gondolok, amiben 45 fokos víz csorog...


De ha mondjuk a szuvidálásból indulok ki, a fehérje 65 fokon már bőven kicsapódik, csirkemellet pl. ilyen hőfokon készítjük.

Ha azt vesszük, hogy bőven vannak 70-80 fokos vízzel fűtő radiátorok, egy vékonyra kloffolt csirkemell egy ilyenen lazán megsül.

Ha bármi felület olyan forró, legyen az radiátor, vagy egy napsütötte kő, hogy az emberi kéz 2-3 másodpercnél tovább nem tudja elviselni, azon bőven lehet sütni akár vékonyra szeletelt csirkemellet, akár tojást.

2021. okt. 17. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
Tök mindegy hány fokos a radiátor azon maximum megfől később megszárad az étel de soha nem fog megsülni.
2021. okt. 17. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!