Ha nyers csirkemellet a forró radiátorra teszek, mennyi idő múlva lesz ehető?
Egy hét alatt biztos jó lesz.😁
Basszus odaraksz egy serpenyőt kB 5 perc alatt kész plusz egy a mosogatás.
A szárítás meg a sütés egész más dolog.
A csirkehúst feltétlen sütni kell, mert nyersen lehet rajta szalmonella, ami a szárítástól nem tünik el.
a legtöbb radiátor eleve nem forró, csak meleg, ételkészítésre nem alkalmas a höfoka.
Attól függ, hány fokos a radiátor!
Köze nincs a garantált ételmérgezéshez, lazán meg lehet rajta sütni, ha elég forró.
Nem a panelos radiátorra gondolok, amiben 45 fokos víz csorog...
De ha mondjuk a szuvidálásból indulok ki, a fehérje 65 fokon már bőven kicsapódik, csirkemellet pl. ilyen hőfokon készítjük.
Ha azt vesszük, hogy bőven vannak 70-80 fokos vízzel fűtő radiátorok, egy vékonyra kloffolt csirkemell egy ilyenen lazán megsül.
Ha bármi felület olyan forró, legyen az radiátor, vagy egy napsütötte kő, hogy az emberi kéz 2-3 másodpercnél tovább nem tudja elviselni, azon bőven lehet sütni akár vékonyra szeletelt csirkemellet, akár tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!