A sertéscsülök tartalmazhat-e ízületet?
#1 Ha nem vagy jártas a sertés részeinek meghatározásában teljesen felesleges válaszolnod.
Ha ettél már körömpörköltet gondolom feltűnt, hogy nem kizárólag a sertés körmét eszed. Az úgy elég sovány falat lenne.
#2 Anno mikor disznót vágtunk a térdízület mindig a körömmel ment egybe kocsonyához illetve körömpörkölthöz, a csülök sosem tartalmazott ízületet.
Kérdező te tanultál valaha biológiát?
Az a része tele van izülettel, porccal. Ráadásul csontos, izmos stb..
Ha nem vagy ezzel tisztában ne rendelj csülköt.
Olyan buta a kérdés hogy fáj
#5 A biológia, a hentes szakma és a gasztronómia nem ugyanaz. Ha biológiai szempontból érdekelt volna, akkor a természettudomány kategóriában tettem volna fel a kérdést.
Olyan buta válasz, hogy már fáj. Ezért teljesen kár volt billentyűzetet ragadnod.
Én nem vagyok hentes, disznót sem szoktunk vágni a társasházban, viszont járok étterembe és főzök is otthon.
Nos, ennek a tudásnak a birtokában bátran ki merem jelenteni, hogy a "Csülök Pékné módra" csak színhúst tartalmazhat, némi zsírral és bőrrel. Soha, sehol nem adnak hozzá csontot és ízületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!