Titeket is zavarba, ha a párotok lohust enne?
A barátnőm nagyon kiakadt, amikor megtudta, hogy lóhust eszek(lókolbaszt).
Tudtommal Magyarországon elég nagy hagyománya van a lóhus evésnek, már a honfoglaló magyarok óta.
Titeket is zavarna, ha a párotok ló kolbászt enne? Vagy csak barátnőm viszi túlzásba?
A "vegán" nem azt jelenti, hogy nem tart otthon a hűtőben, fagyóban húst. 😂😂
#31 Tisztázzuk, a hozzászóló abból indult ki, hogy mint az emberek 90%, te is szoktál húst venni. Miután írtad, hogy te olyat ugyan nem teszel maradt a logikus következtetés, hogy a maradék 10% azon része vagy, aki vega.
Te vagy a ritka kivétel, és nem a hozzászóló indult ki baromságból.
Miért kell egyáltalán bármit következtetni? A kérdés adott, nem értem miért kell elkezdeni más termékek vásárlását is elemezgetni.
Kelbimbót se szoktam vásárolni, és barnarizst sem. Ezek is kb. ugyanannyira relevánsak egy lóhús-témánál. :D
Esetleg adjak teljes havi bevásárlólistát, hogy mindenki megnyugodhasson? :D
Értsd: nem lesz vegán valaki csak azért, mert nem tart otthon húst. Ennél érthetőbben már nem lehet leírni szerintem.
Én azt hittem, egyszerű eldöntendő kérdés, ennek fényében válaszoltam. Én se értem ezt a kukacoskodást amit kaptam miatta. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!