Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen muffint enne meg Loki?

Milyen muffint enne meg Loki?

Figyelt kérdés

Igazából fogalmam sincs, hogy jó helyre írtam-e a kérdést, szóval ne harapjátok le érte a fejem! :(

Gondolom már jópáran láttátok a Thor, illetve Avengers című filmeket.

Lesz egy party Avengers stílusban, és én meg elvállaltam a muffinok készítését. Én marha. D: Loki-muffinokra gondoltam, hogy nehogy csak a "jó oldal" legyen jelen. :D

Milyen muffint enne meg szerintetek Loki? :D Szerintem csokis muffint (csokis töltelékkel) enne, édes (esetleg vaniliás) vajas krémmel a tetején...:D

Ti mit gondoltok? :)

2012. aug. 13. 01:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkorát röhögtem most,de ne értsd félre,jó értelemben... :D :D Nagyon szeretem én is a filmeket, meg Loki karakterét is.

Semmiképpen nem valami átlagos muffinra gondolnék... sokkal inkább valami gyümölcslekváros dologra, a tetején valami krémmel... de biztosan nem a sima csokis muffin lenne az igazi,bár ki tudja! :D A partyra pedig nagyon szeretnék elmenni,mindig nagy vágyam volt találkozni a Vasemberrel! :D Zseniális...a legjobb kérdés gyakorikérdéseken! :D

2012. aug. 13. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én (sötét) csokis muffinra gondolok mandulával benne (hát ha valaki ráharap és beletörik a foga... "Gonosz muffin"). A tetejáre sötétebb zöld mandulakrémet képzelek el. Azon meg arany színű szórót.
2012. aug. 13. 09:24
 3/4 A kérdező kommentje:

:D :D

Nekem Loki a kedvencem. Meg Vasember! :D Nem rossz ötlet a lekváros dolog. Nekem valahogy mindig az étcsoki jut eszembe, amikor Lokira gondolok. Nem tudom miért. Viszont valami savanykás lekvár jó lenne hozzá! :D

Gonosz muffin XD De jó. :D Nagyon jó ötlet!

Köszönöm a válaszokat! :D

2012. aug. 13. 14:44
 4/4 anonim válasza:
Loki a pudingot szereti XD
2014. jan. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!