Milyen muffint enne meg Loki?
Igazából fogalmam sincs, hogy jó helyre írtam-e a kérdést, szóval ne harapjátok le érte a fejem! :(
Gondolom már jópáran láttátok a Thor, illetve Avengers című filmeket.
Lesz egy party Avengers stílusban, és én meg elvállaltam a muffinok készítését. Én marha. D: Loki-muffinokra gondoltam, hogy nehogy csak a "jó oldal" legyen jelen. :D
Milyen muffint enne meg szerintetek Loki? :D Szerintem csokis muffint (csokis töltelékkel) enne, édes (esetleg vaniliás) vajas krémmel a tetején...:D
Ti mit gondoltok? :)
Akkorát röhögtem most,de ne értsd félre,jó értelemben... :D :D Nagyon szeretem én is a filmeket, meg Loki karakterét is.
Semmiképpen nem valami átlagos muffinra gondolnék... sokkal inkább valami gyümölcslekváros dologra, a tetején valami krémmel... de biztosan nem a sima csokis muffin lenne az igazi,bár ki tudja! :D A partyra pedig nagyon szeretnék elmenni,mindig nagy vágyam volt találkozni a Vasemberrel! :D Zseniális...a legjobb kérdés gyakorikérdéseken! :D
:D :D
Nekem Loki a kedvencem. Meg Vasember! :D Nem rossz ötlet a lekváros dolog. Nekem valahogy mindig az étcsoki jut eszembe, amikor Lokira gondolok. Nem tudom miért. Viszont valami savanykás lekvár jó lenne hozzá! :D
Gonosz muffin XD De jó. :D Nagyon jó ötlet!
Köszönöm a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!