Titeket is zavarba, ha a párotok lohust enne?
A barátnőm nagyon kiakadt, amikor megtudta, hogy lóhust eszek(lókolbaszt).
Tudtommal Magyarországon elég nagy hagyománya van a lóhus evésnek, már a honfoglaló magyarok óta.
Titeket is zavarna, ha a párotok ló kolbászt enne? Vagy csak barátnőm viszi túlzásba?
Mivel a kérdés nem úgy szólt, hogy "Zavarna-e ha a párod olyan hústerméket enne ami lehetséges hogy tudtodon kívül lóhúst tartalmaz", így természetesen nem erre válaszoltam, hanem arra amit a kérdező írt.
Otthonra semmilyen húst nem szoktunk venni - ha már ennyire részletesen érdekelnek a vásárlási szokásaink.
De mivel továbbra sincs ennek semmi köze a kérdéshez, befejeztem a meddő vitát, nincs kedvem a további kötözködéshez.
Engem zavarna, mivel én vegetariánus vagyok és nyilván nem zavar ha ő húst eszik, de a lókolbászt valamiért már túlzásnak érzem.
Mondjuk nekem szerencsém van, mivel a barátom vegán, így ilyen problémám nincs...
Hol írtam olyat, hogy vegánok vagyunk??? Atya ég. 😂😂 nem írtam, mert nem vagyunk azok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!