Kockázatos már megenni?
Figyelt kérdés
egy bolti félkész lasagne-t 10 óra körülre sütöttem meg, fogyott belőle, majd vissza lett téve a sütőbe és a nap további részében ott állt szobahőmérsékleten. most vettem észre hogy anyám sem foglalkozott vele nem rakta hűtőbe, szóval most raktam be. nem tudom hogy holnap még meg merjem-e enni a maradékát így2022. márc. 14. 18:53
1/6 anonim válasza:
Ha nem lesz fura szaga vagy íze, miért ne?
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted, semmi baja nem lesz ennyi idő alatt.
5/6 anonim válasza:
Én ha este sütöm mondjuk 6-kor, akkor másnap reggel szoktam hűtőbe tenni. Ennyi idő alatt az égvilágon semmi baja nincs.
6/6 anonim válasza:
Az ember szaglása és ízlelése befogható arra is, hogy megállapítsa egy ételről, hogy ehető minőségű-e. Ha finom az illata és az íze is a szokásos - akkor bármilyen hihetetlen is, de ehető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!