Mennyire kockázatos csináltatni tetkót ujjra?
Figyelt kérdés
Szeretnék az ujjamra tetkót, egészen pontosan az ujjam belső részére, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy őt például lebeszélte róla az egyik tetováló srác, de arra már nem emlékszik pontosan, hogy miért. Gondolom kényes hely, gyorsan kopik. Ezt tudom elkepzeldni vagy lehet más oka is? Tapasztalatok érdekelnének2022. márc. 5. 00:04
1/15 A kérdező kommentje:
Átolvastam mielőtt kitettem, nem látszik 🤣
*elképzleni*
2022. márc. 5. 00:05
2/15 anonim válasza:
Elvileg jobban kopik. De át tudod üttetni egy pár év múlva, ha hamar megkopna. Aki tetováltatni akar úgy is fog szóval ezek a tipikus indokok, hogy: -hogy fog kinézni? meg
-megbánod, meg stb. szerintem hanyagolható.
3/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2022. márc. 5. 22:10
4/15 anonim válasza:
brutal gyorsan kopik, enyem olyan, mintha helyenkent sokkal melyebbre lett volna utve es szetfolyt volna, pedig nem:D ha felevente ujrauttetnem se lenne feltrtlen szep csori. mindemellett nagyon sok helyen kizaro ok lehet - nem igazan takarhato...
5/15 A kérdező kommentje:
Tehát a kopás mellett még "elmosódás" is van? Úgy értem ahogy kopik úgy közben ahogy írtad olyan szétfolyós hatása lesz a dörzsölődés miatt?
A takarásra én is gondoltam viszont tudok én olyan taktikát alapozóval amivel profin eltűntetem pár perc alatt ha arra lenne szükség :D
Viszont ha tényleg ennyire problémás akkor lehet lemondok róla pedig nagyon megfogott egy ideje
2022. márc. 7. 20:24
6/15 anonim válasza:
Amit a második válaszoló említ, hogy szétfolyik. Az, hogy mennyire tiszta a tetoválás kontúrja, az a bőr minőségétől függ. Ez a jelenség általában ráncos, öreg, rossz minőségű bőrön fordul elő. (valóban az ujjaknál gyakrabban) Nem mellesleg persze az is számít, hogy jó e a tetováló és a festék minősége amit használ. Bár nekem az ujjamon nincs tetoválás de láttam már szépeket. Tehát nem feltétlen kell lemondani róla. De érdemes megbeszélni egy jó tetoválóval, ő majd látja a bőrödön mit lehet kivitelezni szépen. Ha nem alkalmas, akkor valószínűleg lebeszél úgy is. A lényeg, hogy ne egy sufni tetoválóval egyeztess!!! Keress fel jó hírű tetoválót, vagy szalont.
7/15 anonim válasza:
6 os vagyok.
jaj elnézést én voltam a második válaszoló és a 4-es beszélt az elfolyó tintáról.
8/15 anonim válasza:
Milyen taktikát? Nincs az az elfoglaltság, ami mellett lealapozózott ujjal lehet egyáltalán létezni, nem hogy úgy, hogy negmaradjon az alapozó. Azt meg nem hiszem, hogy azért tartasz egy 20ezres alapozót, hogy az ujjad mindennap ×szer bekenegesd. Mármint, érted, az atomálló alapozónak is kell kopnia, az ujjaid meg altalaban akarmihez is használod...
9/15 A kérdező kommentje:
6. Értem, mindenképpen egy jó tetkóshoz szeretnék menni, mert volt már dolgom olyannal, akiről azt mondták olcsó és jó, bedőltem és most takartathatom majd el mert olyan "jó" lett :D úgyhogy mindenhogy jó tetkóst keresek, találtam is Győrben egy srácot, akinek jó híre van és szépek a munkái, rábízom magam akkor :) köszi a választ
2022. márc. 8. 20:12
10/15 A kérdező kommentje:
8. Oké ez már igazából részletkérdés, nem olyan helyen fogok dolgozni ahol szaroznak az ujj tetkón, meg egyébként csak nagyon kicsit szeretnék az ujjam belső részére, ha annyira muszáj lenne valami esemény vagy akármi miatt eltakarnom, fogok egy sebtapaszt :D
2022. márc. 8. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!