Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire kockázatos csináltatn...

Mennyire kockázatos csináltatni tetkót ujjra?

Figyelt kérdés
Szeretnék az ujjamra tetkót, egészen pontosan az ujjam belső részére, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy őt például lebeszélte róla az egyik tetováló srác, de arra már nem emlékszik pontosan, hogy miért. Gondolom kényes hely, gyorsan kopik. Ezt tudom elkepzeldni vagy lehet más oka is? Tapasztalatok érdekelnének
2022. márc. 5. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd ha kész lesz és ha nem fáradtság, írd már meg itt, hogy jól sikerült e. :)
2022. márc. 8. 21:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Megírom persze, de ez nem egy nagyon közeli terv, nyárra tervezem :D
2022. márc. 9. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem hát ha megfogadsz egy tanácsot, jobb ha még ebben a borongós hűvös időben megcsináltatod. A a napfény alapból nem jó a tetoválásnak főleg ha frissen van csinálva. Plusz a melegbe fokozottabban izzad a kezed is. Persze nem vészes ilyen kis tetoválásnál annyira a nyár. De azért nem a legjobb időpont.
2022. márc. 9. 15:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, egyetértek veled, tudom, hogy nyáron több a hátrány és hűvösebb évszakban ajanlatosabb, de én vagyok olyan balek, hogy akárhányszor eltervezek egy tetkót az nyáron valósul meg és így van már az alkaromon is meg a combomon is tetkó 😂 de lehet hogy most azért őszig kibírom az ujj tetkót 🤔😂
2022. márc. 11. 01:10
 15/15 anonim ***** válasza:
8 év alatt egyszer kellett újra varratnom a mintát. Nem kopik az azért olyan gyorsan.
2022. márc. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!