Csináltatnátok olyan tetoválást, ami kicsit szomorú hangulatú?
24 éves lány vagyok, már van 4 tetoválásom.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert még minden közeli rokonom él (értsd pl nagyszülők). Viszont az egyik mamám (72 éves) demens lett, nagyon gyorsan romlik az állapota, már nem beszél, fekszik, alszik egész nap, etetni, pelenkázni kell. Valószínűleg már nem fog sokáig élni.
Régen amikor még normális volt, volt egy szavajárása. Ha mondtunk neki valamit pl megkérdezte hogy nálunk mi lesz az ebéd, és válaszoltuk hogy xy kaja lesz, azt válaszolta hogy "az is jó". És mi mindig ezen nevettünk, szállóige lett nálunk. Már rég óta nem lakok otthon, ha anyámmal beszélünk telefonon és szóba jön a kaja, mindig rávágjuk hogy "az is jó".
Szóval arra gondoltam hogy ha mama meghal, magamra tetováltatom ezt a mondatot, emlékként. Csak azt nem tudom, mennyire lenne tőle negatív hangulatom. Ti mit gondoltok erről?
Köszönöm.
Nekem nincs bajom a feliratokkal, 4-ből 3-ban van felirat.
Nekem a nagy szerelmem mondta mindig, hogy nyugodjak meg, egyszer együtt leszünk.
Nem lettünk, de az Once felirat a bőrömre került. Még mindig nagyon fáj, de valahogy szép emlékeket ébreszt bennem. Ha ő nem de egy kósza ígéret velem marad.
Csináltasd meg.
Szerintem egy szép és elegáns, de nem könnyen olvasható kalligráfiával szép lehet. Így messziről benézhető sormintának, pláne ha pl tükörben olvasható csak, hogy neked szóljon.
Egyszerű fonttal én nem varratnám fel, mert kontextus nélkül benézhető ilyen részeges nyaralás vagy gyatábor során beszerzett hülyeségnek.
Ha valaki viccelődne vele, az szerintem inkább só a sebbe, egyáltalán nem kellemes érzés.
Nekem is van hasonló ötletem, csak az nem felirat, hanem egy virág. Nem vagyok annyira oda meg vissza a növényekért, de mamámnak volt egy kedvenc virága és amíg élt, megígértem neki, hogy magamra varrom, hogy mindig emlékezhessek rá.
Így, hogy minden nap rajtam lesz, egy ideig biztos néha elszomorodom majd miatta egy kicsit, de, mint mindent, ezt is megszokom majd, ha annyira sírógörcsöm lesz évek múlva, az nem a tetkó hibája lesz, szimplán rossz napot fogok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!