A kérdező szavazást indított:
Chilis bab csicseriborsóval.
Marokkói csicseriborsó.
Zöldséges lencseragu.
24 szavazat
1/5 anonim válasza:
A harira (marokkói csicseriborsóleves) egyik kedvenc ételem. Szoktam hígabb levesként is és főzelékként is készíteni. Ilyenkor rövidebb lével főzöm és a végén kókuszfőzőkrémmel habarom.
A csicseriborsós chilis bab, vessetek meg, nekem nem ízlett. Egyszer készítettem, de nekem az jobban bejött a bab-kukorica párosítással.
2/5 anonim válasza:
Én még nem ettem chilis babot csicserivel, de engem sem fog meg a gondolat, pedig külön mindkettőt imádom. De a csicseriborsó lényege pont az a resség, ami egy chilis babnak igen szarul állna.
3/5 anonim válasza:
Nekem viszont kifejezetten bejött a csicseris chilis bab, szeretem a mexikói kaját és ez így megcsavarva mennyei lett :)
4/5 anonim válasza:
Egyik se. Borsó, lencse, krumpli. Ezeket bármikor megeszem.
5/5 anonim válasza:
Egyiket se kóstoltam még, de ezek után kipróbálnám😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!