Árt az ha az elkészült ételt legyen az mondjuk egy lábas meleg fözelék az indulció lapon hagyom?
Ha ba van kapcsolva a lap, akkor szétégeted az etelt.
Ha nincs bekapcsolva, akkor max megromlik, ha meleg van a helységben
Az indukciós lapnak mindenképp - valamelyest csökkenti az élettartamát, ha rendszeresen ezt teszed
Ok: lassabban hűl ki a gép, azaz tovább lesz viszonylag magasabb hőn a belső elektronika. A kondenzátorok hőre öregszenek benne, vagyis az életben töltött órák száma véges. Ezért érdemes a készételt levenni róla, ahogy leáll a működés. Van egy ventilátor a masinában, azaz a főzést és a forró étel tárolását is ki kell neki bírnia, így rövidtávon nem sok jelentősége van. Azonban praktikusabb, ha a működési óráid egy részét nem állásban a forró étel hűlésével feleslegesen fogyasztod el. Szóval én pl. ha időben odaérek, akkor mindig leveszem és átrakom a lábast a sparhet hideg rácsára, míg lehűl. Valami keveset ez is jelent, annyira meg nem olcsó az a főzőlap sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!