Főzés előtt Ti is kipakoljátok és szépen elrendezitek az összes hozzávalót az asztalon?
nagyon nem, nincs ennyi időm
a legnagyobb káoszban kezdek el főzni, pl előveszem a lábost, olaj, hevítem. amíg hevül, deszka-kés, hagymaaprítás. lefedem és amíg párolódik elkezdem kipakolni a mosogatógépet. mire kipakolom, kb jó az állaga, ós, bors, elsétálok a hűtőig, kievszem a darákthúst, azt is rádobom. lepirítom, addig kevergetem, utána lefedem és elkezdem bepakolni a mosogatógépet. kb be is pakolom mire a hús átfő.
ekkor előmelegítem a sütőt, kikészítek egy sütőpapíros tepsit, kiveszem a hűtőből a cukkinit. félbevágom, kikaparom, megy is be a sütőbe, míg bemelegszik pont picit átpuhul. na ekkor pont üres a pult, le is törlöm alaposan. eddig megpuhul nagyjából a cukkini hogy tölthető legye. kiveszem deszkára, beletöltöm a húst, most sétálok el a hűtőig, tejfölt és sajtot teszek rá, fűszereket ha még kellene és megy a sütőbe. amíg sül, elpakolom a lábost, kést, elmosom a dezskát
na ha előbb pakolnék el és takarítanék ki, akkor kb 30 percet vesztek, és csak állko és nézem ahogy puhul a hús. ennyi időm nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!