A nőstényt elkötik csak, vagy kipakolják ivartalanításnál?
Nyilvan rosszabbul viseli, hiszen nagyobb mutet, azonban hosszutavon kell gondolkozni. Most egy kis fajdalom par napig, vagy kesobb elviszi a gennyes mehgyulladas vagy rak, ido elott, ha esetleg keson veszik eszre es/vagy mar nem mutheto.
Lehet adni egyebkent fajdalomcsillapitot ivartalanitas utan, ha szukseg van ra, persze orvossal egyeztetve.
A méhet eltávolítják…
Ez az ivartalanítás, nem orvos függő.
Ha ivartalanítást kérsz és nem távolítja el a méhet és erről nem is tájékoztat, az konkrétan bűncselekmény.
8 a petefészket távolítják el:
“ A beavatkozás altatásban történik, melynek során egy hasfali seben keresztül műtéti körülmények között eltávolítjuk a petefészkeket. A sebet három rétegben zárjuk, a nem felszívódó bőrvarratok eltávolítására pedig a műtétet követő 10. napon kerül sor.”
Forrás:
Ha bűncselekmény lenne, nem hiszem, hogy kiírná nyilvánosan.
9-es, en meg ilyen cikket talaltam a temaban, ahol azt irjak, mehet is eltavolitjak, na es ilyenkor mi van?
Nyilvan a neten irnak mindenfelet, nekem az allatorvos azt mondta, ivartalanitaskor o teljesen kipakolja az allatokat. Lehet, hogy tenyleg eltero a gyakorlat, mindenki mashogy csinalja, passz. En nyugodtabb vagyok igy, hogy nem maradt bent a mehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!