6 cicánk van már nem bírjuk őket etetni, mit lehetne tenni az ügyben? ebből 2 terhes is. 48 ezer lenne 3 cica ivartalanítása és a plussz 3 kis cica meg senkinek se kell.
48.000 azért nem olyan nagy összeg 3 cicáért.
Nekem 2 nőstény volt 56.000.Kérjetek segítséget.Ivartalanítás és elajándékozás vagy menhely.Ennyi lehetőségetek van.
Na jó én ilyenkor kiakadok(kommenteken),nem mindenkinek van lehetősége arra hogy fizessen 12 macskára 50000 ftot,szeretjük őket és ők is minket,ha ti úgy gondoljátok felelőtlen vagyok hát gyertek el ide ,nézzétek a boldog fejeket,semmiért ,sehány milliárdért nem adnám el őket,lehet hogy sokan vannak,ha éheznek én magam fogom odaadni nekik a kajámat ha éhenhalok is.
De akárhányszor kiirok ehy r**hdt kerdest egyszerre jön a hu de felelőtlen...
Képzeld! Nem én kértem macskát,már volt vagy 5 mikor én születtem ,azok öregek voltak,elpusztultak. De folyamatosan lesznek de tudjátok mit?
Nem érdekel!
Nem fogom kidobni a pénzt valami olyanra ami számomra nem szükséges,mondjátok csak ,macskás nő,cicás nő! Velül fog meghalni..
Le**rom!
Szeretem őket és ha 30 macskám is lesz szeretni fogom és áldozom a pénzem,mások konyorognek hogy legyen állatuk,a mi családunk nem ilyen ! Volt cica van cica..
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!