12/25 anonim válasza:
Annak akivel egy légtérben élsz lehet az lesz. A kenyér már csak grátisz lenne.
13/25 anonim válasza:
9
Akkor ne egyél hozzá plusszban még kenyeret is. Az én családomban nagyon zsírosan készítik, az én gyomrom meg nem bírja, szóval én eszek hozzá akkor is kenyeret, ha rizzsel van.
14/25 anonim válasza:
A chilihez a bab a körítés! Sem kenyér, sem rizs vagy tészta nem illik hozzá
15/25 anonim válasza:
14. Szerintem nem a körítés, hanem ugyan olyan hozzávalója mint a darálthús. Hiszen akkor nem chilisbabnak hívnák.
16/25 anonim válasza:
Ezt csak magyarul hívják chilisbabnak, máshol chili con carne babbal. A chili con carne az, amibel a hús meg a chili van, a bab a körítés és mindenki ennek a mennyiségével tudja beállítani, mennyire erösen akarja/bírja megenni.
Mellesleg eredetileg nem darált hússal készült, hanem kockára vágott marhahússal.
17/25 anonim válasza:
nem tudom ennyi válasz alatt hogy nem tudták még faék egyszerűen leírni hogy persze eheted, nem tiltott, de számolj vele, hogyha hajlamosabb vagy rá akkor jobban megfosat magában
18/25 anonim válasza:
Persze, jön a kenyérrendőrség és elvisz.
19/25 anonim válasza:
Ezen nem kell összeveszni. Én is láttam már olyat, aki magában eszi, vagy kenyérrel, rizzsel, vagy épp tésztával. Nem tök mindegy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!