Most komolyan 600 forint 1 kiló kenyér?
Figyelt kérdés
Teljesen ledobbentem a boltban.2022. jan. 19. 08:44
2/18 anonim válasza:
Milyen boltban milyen kenyér? Most jöttem a pékségből, 390Ft volt, máshol van olcsóbban is, de én azt szeretem.
3/18 anonim válasza:
Normális kenyeret nem is lehet anyiért kapni, egy minőségi kenyér inkább 1200-ba kerül kilónként.
4/18 anonim válasza:
Amit én veszek, az egyik 900, a másik 950.
5/18 anonim válasza:
én fél kilósakat veszek 5-600-ért. inkább eszem keveset abból, ami csak lisztből és vízből van mint aminek méteres az összetevőlistája
6/18 anonim válasza:
Van 390ert is fehér kenyér de aki valami minőségibbet akar enni az bizony minimum 600 ha nem több, én kis 25dkg cipot veszek 400ert és kell belőle 4,5 legalább.
7/18 anonim válasza:
#5: én is! :)
Most találtam egy nagyon jó pékséget, ahol 650 nagyon finom kovászos kenyér (750 g), még 3-4 nap után is abszolút ehető és ízletes.
Elfogy az utolsó morzsáig.
Tehát végeredményben olcsóbb, mintha vennék 300-ért valami teszkógazdaságost, aminek a háromnegyedét aztán ki kell dobni, mert ehetetlen fél nap után....
8/18 anonim válasza:
Kérdező, milyen boltban...??
Csak egyféle kenyér volt? :_O
9/18 anonim válasza:
Félbarna kenyeret veszek pékségben (blokkal!), kilója 390 Ft.
Nem savanyú, nem morzsálódik, finom, még 2 nap múlva is.
Ez "csak" egy egyszerű kenyér, 3 összetevőből.
Persze van ott 1200-ért is kenyér, de nekünk ez tökéletesen megfelel.
10/18 A kérdező kommentje:
Mindig a Lidlibe jarunk, de most a sarki Coopba mentem le, a falusi kenyér kiloja 619 forint volt. En még 300 valamennyire emlékeztem.
2022. jan. 19. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!