200, max 250 ezer forint körül milyen laptopot ajánlotok, amin elfut komolyabb grafikán a World of Warcraft: Battle for Azeroth?
Nincs szükségem a legeslegújabb, legtutibb laptopra, mert tudom hogy a valamire való gamer laptopok 350 körül kezdődnek. Valamint én nem is akarok játszani a legeslegújabb gépgyilkos játékokon max. grafikán mert nem ez a cél.
Amin én szoktam játszani, az a WoW-hoz hasonló vagy annál kisebb gépigényű játékok. Ehhez mérten szeretnék laptopot vásárolni.
Mit tudnátok ajánlani?
Aki nem ismeri pontosan a wow gépigényét, annak itt egy kiindulópont:
(Minimális gépigény)
Op. rendszer: Windows 7 64-bit
CPU: Intel Core i5-760 vagy AMD FX-8100
VGA: Nvidia GeForce GT 560 2GB vagy AMD Radeon HD 7850 2GB vagy Intel HD Graphics 530 (45W)
Memória: 4 GB
(Ajánlott/maximum gépigény)
Op. rendszer: Windows 7 64-bit
CPU: Intel Core i7-4770 vagy AMD FX-8310
VGA: Nvidia GeForce GTX 960 vagy AMD Radeon R9 280 vagy jobb
Memória: 8 GB
NoteBook -ba legalább GTX 1060 -as verzió kell a VGA -ból.
Ahhoz hogy "komolyabb grafikán" elmenjen, ezt pedig nem kapod meg ennyiből.
Ez ami még határ eset az árkategóriába: [link]
Hát, nekem most per pill 1060 van, az tényleg elég mindenre nekem. (Ritkán állok meg pl. autóverseny közben megnézni hogy hajladoznak-e rendesen a fűszálak vagy erősebb kártyát kell már vennem :) )
Ám amikor utoljára wowoztam (egy kieggel ezelőtt) még elég volt bőven neki egy GTX670, pedig 3d monitorral toltam nem is 2d-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!