A bundás kenyér a legegészségesebb kaja tényleg a világon? (Hallottam egyik ismerősömtől)
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 08:35
1/6 anonim válasza:
Ha nem égeted oda, nem olajban sütöd, nem fehér kenyérből csinálod, nem tojásba forgatod, nem sózod, akkor igen. Csak akkor valami másnak hívják.
2/6 anonim válasza:
Egy olajban kisült valami soha nem lesz kimondottan egészséges.
Egyed, ha ízlik, csak baromságokkal ne álltasd magad.
3/6 anonim válasza:
A bundáskenyér szerintem is egészségtelen, de legalább finom. Főleg jó meleg teával.
4/6 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Szerintem ismerősöd csak irónia ként mondhatta. Megindokolta hogy miért az? Azért mert valaki azt állítja hogy egészséges és már rögtön el is hiszed? Itt meg kell kérdezni hiogy miért és indokolja meg hogy miért gondolja összetevőről összetevőre indokolja meg hogy ez meg ez miért az.
5/6 anonim válasza:
Rohadtul nem egészéges, de most szívesen ennék egyet.:)
6/6 Senior Séf válasza:
Ha házi tojással készül az valamicskét javít a helyzeten, de az egészséges kajától akkor is messze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!