Mi az az étel vagy élelmiszer, aminek nem bírod elviselni a szagát?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 14:24
11/20 anonim válasza:
Még nem találkoztam ilyennel.
12/20 anonim válasza:
Sárgadinnye. Nem tudom miért, de gyerekkorom óta ettől undorodom a legjobban. Izlandon megkóstoltam a nemzeti kajaként fenntartott rohadt cápát és bár az sem volt életem legjobb kulináris élménye, még mindig szívesebben szagolgatnám, mint a sárgadinnyét :D
13/20 anonim válasza:
Kelkáposzta, halászlé és a máj
14/20 anonim válasza:
Tök fura, én pl. imádom a sárgadinnye illatát - közben meg az ízét gyomorforgatónak találom, akkor se enném ha ütnének. :D
15/20 anonim válasza:
Semmi.
#11 ! :)
Pacalt is főztem már, nem előkészítettet, hanem tök nyerset...
Hát nem mondom, hogy sok ambícióm volt enni belőle, mire elkészült, mert annyira "tele lettem" a szagával, hogy inkább ettem egy melegszenyát... :D
De simán megcsináltam, meg másnap ettem is belőle.
16/20 anonim válasza:
Körömpörkölt,pacal,aminek nem tudom szagát sem elviselni.
17/20 anonim válasza:
Hús.
Lassan 19 éve vegetáriánus vagyok, és valósággal hányingerem van tőle, ha megérzem, annyira büdösnek tartom.
Egyébként allergiás vagyok a disznó és a marhahúsra, de az összes hús ugyanolyan gusztustalan dolog számomra. Gyerekkorom óta így étkezem, nem térítgetős divatmajom veganáci vagyok.
18/20 anonim válasza:
Hal (beleértve a konzerveket is)
19/20 anonim válasza:
Csak terhesen voltam rosszul a húsos és tejes ételektől.
20/20 anonim válasza:
Bambuszrügy és kelkáposztafőzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!