Mennyibe kerül nálatok havi szinten a bevásárlás?
Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy kinél mekkora összeget jelent egy havi bevásárlás. Pl hónap elején elmentek az egyszeri nagybevásárlásra (Tesco, Auchan, Aldi, Lidl, Rossmann, DM, Müller, stb) miket vesztek ennek az alkalmával és mennyi értékben? Gondolok itt a tartós élelmiszerekre, háztartási szerek, mosószer, vegyiáru, szépségápolási termékek, stb... utána van a hétköznapi vásárlás, a gyorsan romlandó termékek, pl kenyér, péksütemény, tej, hús, tojás, felvágott, sajt, zöldség és gyümölcs, stb..ott mennyit költötök?2022. jan. 30. 17:35
1/20 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy szingli háztartás - vagy 3-4gyerekes család...
Én sose számoltam ki, de hálistennek nincsenek filléres gondjaink.
Hetente szoktam bevásárolni, két főre kb. 10-15e között.
Ebben mondjuk vegyi cuccok nincsenek.
2/20 anonim válasza:
Kb. 10-15 ezer egy olyan vásárlás, ahol sok mindent veszek, ezen kívül hetente 1x megyünk boltba ezért azért, 5ezer/alkalom. Tisztítószert ritkán veszek, mert iszonyat sokáig eleg. Pl. minden nap áttörlöm a mosdokagyló és környékét vizkooldos tisztítószerrel, de 1 évig biztos elég egy nagy flakon
3/20 anonim válasza:
70-100 ezer kb. Minden benne van.
4/20 anonim válasza:
Kb 180-200. 2 felnőtt, 2 gyerek
5/20 anonim válasza:
Heti cca 20 ezer forint, 3 fős család. Plusz piac, néha házhoz szállítos kaja, 100 ezer per hó.
6/20 anonim válasza:
80-100 ezer két főre. Két hetente megyünk nagybevásárlásra, akciókat nézzük mindig. Húst szinte csak akcióba veszünk, akkor 10 kilót. Papírárút, tisztasági cikkeket szintén.
De kenyeret pl. vagy ha épp valami elfogyik, párizsi, gyümölcs-zöldség akkor beugrunk mindig.
Sokat segít, hogy a kaját előre felírom, melyik nap mit főzök és általában nagy adagokat csinálok, több napra.
7/20 anonim válasza:
2-es vagyok, az elfelejtettem írni, hog,mmi is 2en vagyunk a férjemmel, disznot szokott vágni a család,így serteshústnem veszünk, van a fagyóba, általában csak darált húst veszünk és csirkemellett, max. fagyasztott húsokat.
8/20 anonim válasza:
Kb olyan 80-100 ezer körül szokott lenni átlagosan 2 főre a bevásárlás.
9/20 anonim válasza:
Akkor mi bevallom, túlköltekezünk. Ketten vagyunk, kert, disznóvágás nincs, mindent boltból szerzünk be. Ha a vegyszereket is hozzászámoljuk, heti szinten 40-50 ezer forint körül költünk. Az havi szinten 180-200 ezer ft. Tény, hogy ebbe a gyümölcsöktől kezdve az utolsó darab vécépapírig minden benne van: gyümölcs, zöpdség, hús, takarítószetek, sampon, tusfürdő, papíráru, stb...
10/20 anonim válasza:
Be ne tedd a lábad ezekbe a multikba, hanem keress termelői piacokat, ahol vásárolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!