Mennyibe kerül nálatok havi szinten a bevásárlás?
Részletes költségvetést vezetek sok-sok éve.
3 fős család, kertes ház.
Élelmiszer: átlag havi 120 ezer
Tisztítószerek, tisztálkodás: átlag havi 12 ezer
180.000 Ft 2 felnőtt 3 gyerek
Ebbe minden benne van.
Egyébként hetente járok boltba de mindig ott hagyok egy kisebb vagyont
Annyi segítségem van húst nem kell vennem.
Mi heti 40 körül költünk 2 főre. De glutén és tejmentes minden ennivalónk. Étterembe nem járunk és vendégségbe mindig viszünk nekem enni. (Kókuszjoghurt napi 320 forint, ha nincs benne mandula és szója).
Otthon nem termelünk semmit.
Négy fő, 2 felnőtt, 2 kisebb gyerek.
Speciális diétán vagyunk (100% növényi) mindent én főzök. Heti 20 000 a bevásárlás + havi 15 000 bioboltban speciális alapanyagokra.
2 felnőtt+ 2 gyerek (3év alattiak).
Mi egy hónapban egyszer megyünk el nqgy bevásárlásra (lidl+tesco). Ez olyan 70-80ezer. Ebben tartós élelmiszer, tészták, fűszerek stb, hús, zöldség, gyümölcs, tejtermékek vannak. Általában ilyenkor 5-6kg liszt, egy karton tej, 3-4 doboz gabonapehely stb. Wc papír, papírzsepi. Háztartási dolgokból, mint mosószer, öblítő, tisztítószerek 2 havonta szoktam bevásárolni rossmannból kb 30ezerért. Babaholmik, pelus, kendő, krémek 2 havonta careclubról rendelve 50ezerért.
Ezenkívül 2 - 3naponta bolt, amikor kenyeret, gyümölcsöt veszünk, olyan 4-5ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!