Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minél...

Miért van az hogy minél feldolgozottabb/sültebb egy kaja annál finomabb?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom de egy túl sütött steak vagy csirkemell olyan, mint a cipőtalp....
2022. febr. 14. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert a benne lévő keményítők cukrokká bomlanak általában, és ettől jobb az íze.
2022. febr. 14. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!