Miért van az hogy minél feldolgozottabb/sültebb egy kaja annál finomabb?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 13:40
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom de egy túl sütött steak vagy csirkemell olyan, mint a cipőtalp....
2/2 anonim válasza:
Mert a benne lévő keményítők cukrokká bomlanak általában, és ettől jobb az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!