Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet minél hasznosabb...

Hogyan lehet minél hasznosabb választ adni itt a gyakorin?Nekem például állandóan 69,és és 70 % között ugrál a hasznos válaszadási %-om.

Figyelt kérdés
Ezért hol 4-e,hol ötös szintű vagyok.Jó lenne ötösnek megmaradni.

2020. júl. 6. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én ezt már nem is értem, hogyan van, mi az a 4 karika, meg pont leszarom. Mindenhol lepontozgatnak. Kit érdekel.... Ez legyen a legnagyobb gondod!
2020. júl. 6. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Akármilyen választ adsz szinte biztos,hogy lesz olyan akinek nem tetszik.

Ezért nem foglalkozom a százalékkal.

2020. júl. 6. 09:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha rákattintasz kírja.Karikában írja ki mennyi megválaszolt kérdésed van,mennyi saját stb. a Négyzetben a neved mellett meg kiírja,hogy milyen szintű felhasználó vagy.Négyes szintű 30 percenként írhat ki új kérdést,ötös szintű 15 percenként.
2020. júl. 6. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Bőszen bólogass arra, amit a kérdező akar hallani, akkor mindig felpontoz. Viszont a többiek meg lepontoznak. Hát ilyen ez. Egyébként meg teljesen lényegtelen.
2020. júl. 6. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Úgy lehetne, ha csak a kérdező pontozhatna és dönthetne arról, hogy neki hasznos e a válasz.

Mivel a válaszolók is pontozhatják egymást, ha valakinek nem egyezik meg a véleménye a tiéddel a lepontoz, hiába adtàl hasznos választ a kérdező szerint.

Pl felteszi valaki a kérdést, hogy szerintetek aranyos az xy fajta kutya?

Te megîrod, hogy igen, míg más szerint nem ezért azonnal lepontoz, pedig ez csak vélemény nyilvánítás, még csak nem is egy tanács amiben lehetne valami kifogásolható.

2020. júl. 6. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezekre értettem, nem a szintekre. Fogalmam sincs, hogy mik, nem írja ki.

A szinteknél meg, szerintem ez igazán nevetséges újítás is... Hülyeség... Azt hittem, jobb lesz, aztán a felület szarabb... Meg megszünteteik ezt a felesleges korlátozást, valami stréber informatikus agyszüleménye lehetett! Egyébként nekem ez a legkevesebb gondom, hogy itt hányas szintű vagyok, leszarom. Akárkinpontozhat, komolytalan, nem azért írok senkinek, befolyásolt válaszokat meg végképp nem.

[link]

2020. júl. 6. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Ne törődj vele! Szórakozásnak kell felfogni az egészet. Hiába írsz hasznos választ, ha a kérdező, vagy a hozzászólók szerint nem az, akkor lepontoznak. Senki nem szent, én sem. Ha sz.r napom van és nem tetszik valakinek a válasza, mert pont az én életembe taposott bele vele, lepontozom, pedig nem is én tettem fel a kérdést.

Tudom, szemétség, de még mindig jobb, mint pl. a családtagommal veszekedni. Itt kulturáltan levezetem a stresszt. :D Szemét nem szoktam lenni, csak nem mindig vagyok korrekt.

Na jól van, pontozzatok le, legalább valamennyi hétfői stresszt kiadtok magatokból. :)

2020. júl. 6. 09:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak a szintek miatt kérdezem.Állandóan ugrál a szintem 4-es,és ötös között.Folyamatosan.Mert 69%-nál négyes,70 %-nél ötös.Följebb nem tudok menni.Nem nagyon érdekel,csak annyiból,hogy az ötös szintű 15 percenként írhat ki új kérdést,és ugye sokat szoktam kérdezni.Csak ezért kérdezem.
2020. júl. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!