Miért látom azt, hogy minél sikeresebb egy ember, annál "csúnyább"?
Nem szeretnék megbántani senkit, nem az lenne az célom. Elsősorban magamból, a környezetemből és a megfigyelésemből következtetek erre. Plusz tudom, hogy a kinézet semmi, és nem az a lényeg egy ember életében, de a kérdésem most csak a kinézetre irányulna.
Tehát a sikeres emberek, akik általában komoly munkahelyen dolgoznak, komoly fizetéssel és/vagy felelősséggel, azok általában nem szépek, és a párjuk sem annyira az. Most a gold diggereket, és a pénzéhes luxinőket/férfiakat nem sorolom ide.
Ez a jelenség azért lenne, mert a nem szép embereket nem annyira érdekli a külsőség, mint a szebb társaikat, ezért több idejük van magukra, a belsőbb, fontosabb dolgokra? Ugyanis, a legtöbb nagyon szép ember legyen az férfi/nő, általában ilyen tök átlag életet él. (Az influencerkedést megint nem sorolnám ide.) Vagyis arányaiban a szép emberek nagyobb számban élnek átlag életet, mint a nem szép társaik.
Ez vajon azért lehetséges, mert jobban elvannak foglalva a szépségük ápolásával, plusz a több párkapcsolat/emberi párkapcsolat építésével?
A kérdésem abszolút az én megfigyeléseimen alapul, semmilyen tudományos alátámasztása nincsen a fenti szövegnek.
Ők is normálisan néztek ki még az elején, mikor a fiatalságuk volt.
De mikor megkapták a lehetőséget, és fokozatosan elkezdték az embereket kihasználni, megismerték az erő sötét oldalát.
Amennyit adott ez az erő plusszban ugyanannyit el is vesz, hogy az univerzum energiái egyensúlyban maradjanak.
Minél jobban nő a hatalmas egy embernek a földön, és ezt öncélúan a többiek fölötti irányításra használja, annál jobban távolabb kerül a széptől, harmóniától.
Ezt legelsőnek az arcán veszed észre.
Ekkora hülyeséget...
Túl kis mintát figyeltél meg.
Szakértők megfigyelése szerint pont fordított a dolog. A magas és jól kinéző emberek sokkal sikeresebbek. A jó kinézetü embernek szivesebben teszünk szivességet ezáltal hamarabb jutnak előre.
A megfigyeleseid szerintem azt mutatják,hogy a sikeres embereket kevésbé érdekli a külső mert jobban fókuszálnak a tudasra a karrierre ésa kapcsolatokra. Egy nagyon tehetős ismerősöm szerint a legfontosabb dolog az üzleti életben az a kapcsolati tőke.
Ez inkább karrierfüggő szerintem.
Ha valaki a showbusinessben gazdagodik meg, az inkább ad a külsejére, próbál vonzó maradni (ld. színészek - bár köztük is van csúnyább sikeres).
Ha valaki bizniszből, fejlesztésből, informatikából szedte meg magát (Jeff Bezos, Bill Gates stb), azok nyugodtan lehetnek full rondák, senkit nem érdekel, mivel nem a bájos pofikájukkal keresték meg a lóvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!